julianna16 04.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 (edytowane) aga_ada To ja małą propozycję w sprawie łazienki górnej . Może pomyśleć o wannie asymetrycznej? Będzie lepszy dostęp i nieco większa swoboda pod skosem. Czy jest tam okno? Wówczas WC można przesunąć na ściankę prysznica i zrezygnować z gotowej kabiny. Wystarczą drzwi do prysznica. Coś w tym rodzaju: http://images43.fotosik.pl/1190/6dad1768e205496fgen.jpg Kolorystyka przypadkowa, aczkolwiek nie dawałabym kafli na skosie i przemyślałabym czy na ścianie z meblami nie dać kafli tylko przy umywalce. Edytowane 4 Listopada 2011 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 04.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 julianna16 dzięki bardzo, za pomysł powiem szczerze że M chciał początkowo nie gotowy prysznic a zabudowany i ścianka miała być z pustaków szklanych z tym że ja robiłam tą ściankę wzdłuż wejścia i wtedy wc ni jak mi nie pasował ale w takim układzie jest super muszę pokazać to M, i tak na skosie jest okno dachowe, co do układu płytek to sama nie wiem jak nie mam pomysłu wiem tylko że ma być jasno i szarości odpadają bardziej skłaniam się ku beżom i brązom na ściance ze skosem tez nie myślałam o kaflach może tylko wokół wanny ..... w każdym razie dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 dzięki bardzo, za pomysł (...) wiem tylko że ma być jasno i szarości odpadają bardziej skłaniam się ku beżom i brązom Ślicznie proszę , a co do kolorów, to myślałam podobnie aż trafiłam na wątek o szarościach i... przepadłam . Ostrzegam zatem - nie wchodź tam! . A może chociaż zajrzyj - jest co podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam serdecznie. Mam do was ogromną prośbę. Czy możecie mi doradzić co mogę zrobić z tak małą łazienką. (...) Bardzo was proszę o poradę, co mogę zrobić z tak małym pomieszczeniem. http://zapodaj.net/images/15990f47aa4f.jpg Proszę o zweryfikowanie podanych wymiarów - czy wszystkie są podane prawidłowo? Nie zgadzają się wymiary przeciwległych ścian po zsumowaniu. Czy ten czarny kwadrat to komin, zabudowa? Jest wliczony w wymiary przylegających ścian? Bo wygląda na to, że chyba nie, a raczej powinien. Jakie są jego wymiary? Czy między ścianami równoległymi mającymi po 120 i 124 cm jest faktycznie różnica tylko 4 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 08.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam serdecznie,jesteśmy z mężem w trakcie wykańczania domu i jak pewnie większość z Was wie, jest to czas kiedy trzeba podjąć tysiące decyzji, w związku z czym mam totalny mętlik w głowie..Mamy przygotowaną wstępną wizualizację łazienki - planujemy płytki paradyż taranto, ew. masto albo tandori..Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane..Od razu dodam, że koloru ścian nie trzeba brać pod uwagę, bo jest on tylko przykładowy..Jak lepiej położyć płytki? Wyżej? niżej? jaką ceramikę dobrać? bardziej kanciastą czy okrągłą? Zerknie ktoś do albumu? Wklejenie tutaj zdjęć przekracza moje możliwości, podaję zatem linka https://picasaweb.google.com/102438210073467946672/Domek#5670917998308675202 Generalnie chodzi o wersję żółtą, no i może jeszcze dodam, że płytki na pewno będą też na tej ścianie z drzwiami, tylko właśnie jeszcze nie wiem jak wysoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz298 08.11.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam, zerknijcie na wizualizację mojej łazienki. Chcieliśmy żeby była jasna i w miare minimalistyczna, dlatego zastanawiamy się czy zamiast pasa czarnych (ciemno brązowych płytek) nie dać biełego dekoru tylko troche wyżej. np 4 i 5 rząd płytek. Z kolei ten pas z dekorem zasłaniałby troche grzejnik który zaczyna się100 cm od ziemi i ma 80 cm wysokości. Płytki to secret edeno z paradyża. Raczej zrezygnujemy z lustra na kominie wentylacyjnym, gdyż boję się o spasowanie tego z płytkami na rogu. Proszę o opinie co możnaby zmienić i konstruktywną krytykę. Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Wklejenie tutaj zdjęć przekracza moje możliwości, podaję zatem linka https://picasaweb.google.com/102438210073467946672/Domek#5670917998308675202 A w ogóle próbowałeś wkleić? Przeczytałeś instrukcję? Masz zdjęcie na serwerze, klikasz prawym klawiszem, wybierasz opcję "kopiuj adres obrazka" . Potem na forum wpisujesz: zaraz za tym klikasz prawym klawiszem i wybierasz opcję "wklej" i na końcu wpisujesz Taka filozofia? Wydaje mi się, że bardzo lubisz podwieszane sufity i oczka halogenowe. Ta ilośc z małej łazienki wystarczylaby chyba do oświetlenia salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.11.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witam, zerknijcie na wizualizację mojej łazienki. Chcieliśmy żeby była jasna i w miare minimalistyczna, Na wizualkach ona nie jest minimalistyczna. A dekor wypada na dziwnej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 i nie robiłabym na twoim miejscu blatu z kafli - mebel wykonany na zamówienie przez stolarza będzie lżejszy i bardziej pojemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz298 08.11.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Blat będzie raczej jakiś drewniany położony, na szafce z białymi lakierowanymi frontami. Elfir a którym dekorze mówisz? O tym co miałby być, czy o tym co jest:).Co ewentualnie zmienilibyście, jestem otwarty na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 08.11.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A w ogóle próbowałeś wkleić? Przeczytałeś instrukcję? Masz zdjęcie na serwerze, klikasz prawym klawiszem, wybierasz opcję "kopiuj adres obrazka" . Potem na forum wpisujesz: zaraz za tym klikasz prawym klawiszem i wybierasz opcję "wklej" i na końcu wpisujesz Taka filozofia? Wydaje mi się, że bardzo lubisz podwieszane sufity i oczka halogenowe. Ta ilośc z małej łazienki wystarczylaby chyba do oświetlenia salonu Próbowałam, próbowałam..Zapoznałam się z informacjami znajdującymi się pod tym linkiem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?117333-JAK-WKLEI%C4%86-ZDJ%C4%98CIA , ale odesłanie do odesłania to nie najlepszy sposób tłumaczenia, a raczej wyjaśnienie przez zaciemnienie..Podawanie w wątku tłumaczącym jak wklejać linków zatytułowanych "więcej", problemy z picasa...etc.też raczej nie ułatwiają zadania.. Mniejsza z tym;) Twoja instrukcja jest bardziej czytelna, następnym razem spróbuję wg niej;) Baaardzo dziękuję za wklejenie zdjęcia i uwagi:) Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły co zmienić/ulepszyć? No i co do światełek to fakt-o dużo za dużo;) Koleżanka, która robiła wizualizacje nie zna się po prostu na oświetleniu, więc co do światełek to zaczerpniemy jeszcze porady elektryka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 08.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A oto wizualizacja naszej dolnej, małej łazienki Całość będzie utrzymana w surowym, skandynawsko-industrialnym klimacie. Więcej zdjęć, niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 wow ... jestem pod wrazeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 08.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 wow ... jestem pod wrazeniem Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 08.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja też To się nazywa kreatywność.. Czekamy na więcej zdjęć!Już zapowiada się wspaniale..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 08.11.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To się nazywa kreatywność.. Czekamy na więcej zdjęć!Już zapowiada się wspaniale..! Dziękujemy za słowa uznania. Cieszymy się, że nasz projekt tak bardzo przypadł Wam do gustu. Oczywiście jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje zmian i ulepszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dziękujemy za słowa uznania. Cieszymy się, że nasz projekt tak bardzo przypadł Wam do gustu. Oczywiście jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje zmian i ulepszeń to ja wnosze o wymiane wiadra z jedynki na niebieska "eko sniezke" bedzie bardziej designersko !!! no chyba ze to ma byc lazienka w stylu glamoure wtedy bezwzglednie wiadro ze sniezki grunt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 to ja zapytam o wieszak na ręczniki - rewela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek11 09.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) Witamto projekt mojej łazienki, proszę o opinie czy coś zmienić, co zostawić, łazienka ma 10m i jest na parterze.Nad wanną to czerwone to mozaika taka grubsza. Edytowane 27 Listopada 2011 przez aniolek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniolek11 09.11.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) jeszcze jedno Edytowane 27 Listopada 2011 przez aniolek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts