jewik 16.12.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) ... Edytowane 17 Grudnia 2010 przez jewik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.12.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Nie ma to jak kompromis w malzenstwie przy urzadzaniu czeterech katow - wszystkie kobiety to kochaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.12.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 a czy głupie pytanie mogę zadać ? ? płytki w łazience nie są kładzione pod wanna i na tej ścianie co wanna zakrywa ścianę? oczywiscie mówie o wannie obudowanej.... moja gorsza połowa, też na 100% pewna nie jest. .... a trzeba sobie wyliczyc ile tych płytek nam potrzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 16.12.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Dzięki wszystkim za radę. Nemi Tak zauważyłem że projektantka pochrzaniła Ale jeżeli chodzi o wymiary, to wszystko się zgadza Mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś wrzucić kilka fotek, jak u Ciebie wyszedł ten dekor razem z paskami Mogano po bokach? Też to rozważałem, ale boje się, że to jednak popsuje efekt. Druga sprawa, jaki kolor grzejnika łazienkowego najlepiej będzie pasował by do Mogano brown? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.12.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Brazowy jezeli ma wisiec a brazowej scianie. Jezeli nie, dobierz kolor grzejnika poprostu do baterii lazienkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.12.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 (edytowane) U mnie kaloryfer wisi na ścianie jasnej nad wanną, i niestety jest biały i najbrzydszy z możliwych, ale taki był w pakiecie, a na wymianę na jakiś ładny to sobie pewnie będę mogła pozwolić dopiero w następnym roku. Edytowane 17 Grudnia 2010 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 . Nemi Tak zauważyłem że projektantka pochrzaniła Ale jeżeli chodzi o wymiary, to wszystko się zgadza Mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś wrzucić kilka fotek, jak u Ciebie wyszedł ten dekor razem z paskami Mogano po bokach? Też to rozważałem, ale boje się, że to jednak popsuje efekt. Moim zdaniem nie wygląda to źle, ale fotki postaram się wrzucić tuz po weekendzie. Dziś tam jadę, ale zapomniałam sobie zabrać aparatu, a zdjęcia z komórki wychodzą takie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 17.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Brazowy jezeli ma wisiec a brazowej scianie. Jezeli nie, dobierz kolor grzejnika poprostu do baterii lazienkowych No ma być na brązowej ścianie tak jak widać to tutaj: http://img149.imageshack.us/img149/4941/emilialazienka201010050.th.png Podobają nam się chromowane, ale podobno słabo przewodzą ciepło. Znowu ciężko znaleźć w jakimś salonie inny kolor niż podstawowy, żeby móc się na jakiś zdecydować mając tylko wzornik do wglądu :/ Nemi Czekam na fotki A Ty jaki masz grzejnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 20.12.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Aniak25 a orientowalas sie jaki jest koszt projektu lazienki w salonie z lazienkami? :> bo moze nie ma co sie stresowac i zlecic to osobie trzeciej. Byłam w Bocaro i Cermagu we Wrocławiu,, i jest podobnie cenowo. W bocaro koszt projektu 500zł wliczony potem w zakupy jeśli zamówienie będzie ponad 2tys zł (to akurat nie będzie chyba trudne) , możliwe są chyba dwie zmiany w ułożeniu płytek a każda następna 300zł. I z tego co zrozumiałam projekt staje się mój dopiero po złożeniu zamówienia czyli że ... nie mogę wziąć do domu i skonsultować z rodziną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 To jest skrajnie nieuczciwe, przeciez placisz 500 zl i to jest twoj projekt i chocbys oplacila jeszcze 6 innych zmian to musza Ci dac kazdy jezeli o to poprosisz Biorac pod uwage, ze jest to pewnie projekt jedynie rozmieszczenia plytek to ladnie sie cenia, ja zaplacilam 1000 zl ale mialam projekt bryl, sufitu podwieszanego, dobor alcesorii i dodatkow, wizualizacje i rysunek techniczny. Takze projektantka byla do mojej dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Byłam w Bocaro i Cermagu we Wrocławiu,, i jest podobnie cenowo. W bocaro koszt projektu 500zł wliczony potem w zakupy jeśli zamówienie będzie ponad 2tys zł (to akurat nie będzie chyba trudne) , możliwe są chyba dwie zmiany w ułożeniu płytek a każda następna 300zł. I z tego co zrozumiałam projekt staje się mój dopiero po złożeniu zamówienia czyli że ... nie mogę wziąć do domu i skonsultować z rodziną? Aniak25 to jest jakiś chory układ. Płacisz kupę kasy i nie możesz go zabrać projektu do domu żeby go pooglądać i się zastanowić. Kurcze, może zaglądnij do Leroy, moi znajomi zamawiali u nich (też jest jakoś tak, że jak kwota zakupów w LM przekroczy jakąś kwotę, to zwracają opłatę) i płacili chyba 100 czy 200 zł. Albo na Allegro - tam też ogłaszają się projektanci. Najlepiej wybrać kogoś, kto przygotuje kilka wizualizacji i określoną ilość poprawek, zdecyodwanie więcej niż 2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.12.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 też tak kiedyś usłyszałam w sklepie, że za projekt 500pln i ewent zostanie zwrócone jeśli kupimy u nich materiały. A tam były średnio tanie... i tutaj nie porównuję do Allegro. Rozumiem, że tu gdzie jestem nie dostanę całego projektu, ale idąc do salonu [kuchni akuratnie] dostałam wizualizację w kilku ujęciach [wystarczyło się bardziej uśmiechnąc] a w 1 salonie nawet wymiary dostaliśmy [rzut z góry],... i nie mam obowiązku kupowania tam niczego i nie musiałam nic płacic... fajna taka opcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 21.12.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 venus m oblukałam dziś meishę: dekory cuuudne ale te w beżu i brazie, natomiast płytki podstawowe mnie rozczarowały: bianco są beżowe a już się na nie napaliłam; chyba przyjdzie mi położyć travenę bo jakoś nie mogę znależć innej płytki w miarę taniej a przypominającej jakis kamień najlepiej marmur (alabastrino odpada bo zbyt ciapate;) a jeszcze ta zima nie nastraja do jazdy i poszukiwania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Alutka ja niestety Meishe znam tylko z www Do jakiej kwoty za m2 interesuja Cie plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 21.12.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 (edytowane) do około 90zł tyle dam w necie za travenę. Mnie tez ujeły wizualki z meishy ale w realu zbyt bezowo/brązowo a tego nie lubię... moze jednak pokombinuję z magmą bo mam w niej pół parteru i fajnie by zagrały - lubię wnętrza spójne, stanowiące całość no i moglabym przemycić czerń do łazienki Edytowane 21 Grudnia 2010 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Magma fajna ja bym sie ich trzymala, skoro reszta by nawiazywala Tez nie lubie wszedzie innego koloru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obsydian 21.12.2010 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Coś ode mnie:)http://img89.imageshack.us/img89/8489/a23n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 21.12.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 strasznie dużo schodków i konstrukcji g-k (podwieszenia, nadbudowy). no ale w miarę spójnie.te, za przeproszeniem, burdel-drążki (mam zdecydowanie jednoznaczne skojarzenie) bym zlikwidowała przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.12.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 i odkryte półeczki i halogenki...Rzeczywiście, trochę burdel przypomina :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 22.12.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 (edytowane) Magma fajna ja bym sie ich trzymala, skoro reszta by nawiazywala Tez nie lubie wszedzie innego koloru... strzeliłam sobie wczoraj wizualkę z magma i to jest to!! mąz stwierdził: "wiedziaaałem, jak masz do wyboru cokolwiek i czerń to wiadomo jak będzie..." (normalnie Czarna Mamba czy co;)?) ciekawe ile czasu będzie mi potrzebne doczyszczenie łazienki po budowie hihi bo na 100% będzie to magma natural ale mamy karcher to pewnie pójdzie w ruch Edytowane 22 Grudnia 2010 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts