sarbin 21.06.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witam Nadeszła i na mnie kolej. Mieszkanie jak mieszkanie. Na chwilę obecną tylko na coś takiego mogę sobie pozwolić. W programie i na żywo wymyśliłem taki rozkład jak na zdjęciu. http://images66.fotosik.pl/988/b10ba80990640b94.png Okno od sypialni nie może zostać "ruszone" Tak samo drzwi wejściowe. Zaznaczone na czarno na rysunku pola to kominy i ich też nie mogę "ruszyć" Prawa ściana na rysunku bez okien musi pozostać bez okien. Okna w obecnej łazience i kuchni można wstawić wedle uznania. Czy jest szansa na tym planie wytyczyć małą sypialnię? Jakieś pomysły sugestie? Na chwilę obecną mieszkanie młodej dla pary bez dziecka. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.06.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Przenieść kuchnię do salonu,a w jej miejsce zrobić sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2013arch 23.06.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 witam, czyli kominy i instalacje masz tu gdzie czerwone prostokąty? Szkoda, że nie ma instalacji przy garderobie (na pewno?może sprawdź sąsiedni rzut) bo wtedy byłaby tu łazienka. Zyskałbyś pokój 9m2 A jakie są grubości ścian - wg mnie konstrukcyjna będzie tylko w pasie D a na Twoim rysunku wygląda że B i C też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 skoro okna w łazience i kuchni mozna ustawić wg. uznania to znaczy, że możesz próbować wcisnąć tam pokój, wąską łazienkę i kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts