3pawel3 22.06.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 W jednym z pokoi mam w czasie zimy zimniej niż w pozostałych . Zastanawiam się nad obniżeniem sufitu (15cm) albo nad dołożeniem grzejnika . Posiadam piec o troszkę więcej mocy niż mój metraż mieszkania .Dochodzi również możliwość położenia waty nad sufitem . Co poradzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.06.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Co tu radzić, jak nic nie napisałeś Jaka powierzchnia pokoju ? Jaka wysokość? Ile okien ? Jaki grzejnik ? Co znajduje się nad sufitem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3pawel3 22.06.2015 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 pokój 20m wysokość 2.30m. jedno wysokie okno. 12 żeberek aluminiowych . Mieszkanie w kamienicy na ostatnim piętrze z strychem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.06.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No cóż, jakby to nie było 2.30, to doradziłbym izolację, ale obniżać to pomieszczenie jeszcze bardziej....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 22.06.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 obniżenie o 15 cm byłoby niezgodne z Prawem. na pewno przyczyną chłodu nie jest za duża wysokość pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 22.06.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 W jednym z pokoi mam w czasie zimy zimniej niż w pozostałych . Zastanawiam się nad obniżeniem sufitu (15cm) albo nad dołożeniem grzejnika . Posiadam piec o troszkę więcej mocy niż mój metraż mieszkania .Dochodzi również możliwość położenia waty nad sufitem . Co poradzicie ? Jak jest możliwość dołożenia wełny nad tym pomieszczeniem, bez zmniejszania jego wysokości, to jest to najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molenda 27.08.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 A jeśli chodzi o łazienkę - jakie grzejniki polecacie ? Chcemy z żoną żeby było cieplej niż do tej pory (mamy mały grzejnik). Myślimy o tych drabinkowych ale sam nie wiem. Ktoś może ma takie ? Żona wyszukała fajne cenowo i bardzo ładne na tej stronce - http://www.lazienkaplus.pl/pl/grzejniki-lazienkowe,9,91,c.html i zastanawiam się czy od nich zamówić ? Co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 27.08.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 A jeśli chodzi o łazienkę - jakie grzejniki polecacie ? Chcemy z żoną żeby było cieplej niż do tej pory (mamy mały grzejnik). Myślimy o tych drabinkowych ale sam nie wiem. Ktoś może ma takie ? Żona wyszukała fajne cenowo i bardzo ładne na tej stronce - http://www.lazienkaplus.pl/pl/grzejniki-lazienkowe,9,91,c.html i zastanawiam się czy od nich zamówić ? Co myślicie ? Myslimy ze jestes spamerem, 5 postów i kazdy z odnosnikiem reklamowym do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 28.08.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Jak jest możliwość dołożenia wełny nad tym pomieszczeniem, bez zmniejszania jego wysokości, to jest to najlepsze rozwiązanie. Jedyna racjonalna opcja. Wełna min 20 cm. Dodatkowo np. legarki + płyty OSB ułożone luzem - "ślepa podłoga", tak by je można było sobie w razie np. wyprowadzki pozbierać... === Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts