Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dodatkowy grzejnik czy obniżenie sufitu

3pawel3

Recommended Posts

W jednym z pokoi mam w czasie zimy zimniej niż w pozostałych . Zastanawiam się nad obniżeniem sufitu (15cm) albo nad dołożeniem grzejnika . Posiadam piec o troszkę więcej mocy niż mój metraż mieszkania .Dochodzi również możliwość położenia waty nad sufitem . Co poradzicie ?

Jak jest możliwość dołożenia wełny nad tym pomieszczeniem, bez zmniejszania jego wysokości, to jest to najlepsze rozwiązanie.

• 2 months później...
A jeśli chodzi o łazienkę - jakie grzejniki polecacie ? Chcemy z żoną żeby było cieplej niż do tej pory (mamy mały grzejnik). Myślimy o tych drabinkowych ale sam nie wiem. Ktoś może ma takie ? Żona wyszukała fajne cenowo i bardzo ładne na tej stronce - http://www.lazienkaplus.pl/pl/grzejniki-lazienkowe,9,91,c.html i zastanawiam się czy od nich zamówić ? Co myślicie ?

A jeśli chodzi o łazienkę - jakie grzejniki polecacie ? Chcemy z żoną żeby było cieplej niż do tej pory (mamy mały grzejnik). Myślimy o tych drabinkowych ale sam nie wiem. Ktoś może ma takie ? Żona wyszukała fajne cenowo i bardzo ładne na tej stronce - http://www.lazienkaplus.pl/pl/grzejniki-lazienkowe,9,91,c.html i zastanawiam się czy od nich zamówić ? Co myślicie ?

Myslimy ze jestes spamerem, 5 postów i kazdy z odnosnikiem reklamowym do sklepu.

Jak jest możliwość dołożenia wełny nad tym pomieszczeniem, bez zmniejszania jego wysokości, to jest to najlepsze rozwiązanie.

Jedyna racjonalna opcja.

Wełna min 20 cm.

Dodatkowo np. legarki + płyty OSB ułożone luzem - "ślepa podłoga", tak by je można było sobie w razie np. wyprowadzki pozbierać...

===