Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mario i (Klub 40-latków :) )

Recommended Posts

Ja sie zapisuję !!!

W moje imieniny (26 lipca) stuknie mi 42, mój małżonek w maju skończy 45. Dlaczego budujemy ? Po 40 latach mieszkania w Lublinie przenieslismy sie do Łodzi (praca męża). Ponieważ moim zyciowym marzeniem było zbudowanie domu - okazało sie, ze to swietna i jedyna okazja!!! Z załozenia budujemy dla siebie - dzieci duże (20 i 17 lat) nie biorą pod uwagę mieszkania w przyszłości z nami . MY TEŻ!!! Stąd też projekt "małego domku" - z przyczyn finansowych również. Boże Narodzenie już u siebie!

• Odpowiedzi 408
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 8 months później...
Jako założyciel tego wątka mam niewątpliwą przyjemnosc złozyc Wam mili klubowicze życzenia :Spokojnych radosnych i zdrowych Świąt Bożonarodzeniowych i zebyscie choc na chwile zapomnieli o trudach budowlanych i dodam jeszcze raz 40 to piekny wiek :lol: A i byłbym zapomniał(no cóż toż to po 40)Szczęsliwego nowego roku a wtym nowym roku:zadnych partaczy,tanich materiałów no i po prostu wszystkiego cool :wink:

Ja też chcę do Klubu 8) Czuję ,że życie zaczyna się dopiero po czterdziestce. , bo sama zaczęłam zmieniać swoje życie właśnie dopiero teraz i dobrze mi z tym. Dopiero kupiłam działkę, budowę planuję rozpocząć latem 2005 r. i planowanie tego przedsięwzięcia dodaje mi skrzydeł. Nadmieniam ,że będę robić to sama tzn. bez męskiego wsparcia.W dodatku nie czuję , abym porywała się przysłowiową motyką na księżyc, po prostu nie boję się i już :lol:

W Nowym Roku wszystkim Klubowiczom życzę nieustannej pogody ducha i realizacji wszystkich planów i zamierzeń.

DO SIEGO ROKU !

Hasło głoszące chwałę tegoż wieku powinno brzmieć " Całe życie jest do pestki jak się nie ma czterdziestki "

Młodzież starsza dolicza ino VAT z odliczeniami wagi i już nam wychodzi klasyczny klubowicz tejże Elytarnej Formacji.

Jako rycząca przedstawicielka tegoż piknego wieku wzywam do dzisiejszej propagandy na rzecz uświadamiania w celach niecnych najmłodszego pokolenia przyszłych klubowiczów , własną postawą taneczno- wokalno- konsumpcyjną na dzisiejszych zgrupowaniach wiwatujących.

Prosimy o raporty o klubowiczach robiących nam niegodziwą reklamę a powołujących się na blokady lędźwiowo- krzyżowe tudzież łupanie w kolanie. Stosowne zaświadczenia o możlliwościach - wydaje sekretariat do 13.

Howk !!!

A kto to mnie tak uświadamia :p i oskubuje piórka ze skrzydełek :wink:

Wierzę ,że budowa nie musi być pasmem wyrzeczeń i udręczeń. Może już czegoś się nauczyłam. 8 lat temu budowałam już jeden dom i łatwo nie było. Przeżyłam przygodę z projektem i z firmą budowlaną, murarzami i hydraulikiem, a tego ostatniego wyrzuciłam z budowy z hukiem. :evil:

Witam i pozdrawiam serdecznie członków tej Elytarnej Formacji ( jak napisała Ziaba ).

My też mamy zaszczyt i szczęście należeć do szacownego grona Czterdziestolatków i w całej rozciągłości potwierdzamy , że życie zaczyna się po czterdziestce !!!

Na czterdzieste urodziny w roku 2002 kupiliśmy sobie działeczkę a pod choinkę 2004 sprawiliśmy sobie Domek , w którym od przeszlo miesiąca mieszkamy :D

Wszystkim Klubowiczom i sympatykom życzymy spełnienia marzeń i wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu :D

Pozdrowionka - Maxtorka :D

Maxtorka ale super ! :D

To się nazywa świetować urodziny. GRATULACJE !

Dzięki serdeczne Renatko :D

A ja Tobie życzę wytrwałości i samych życzliwych ludzi na trudnej drodze budowlanej , zwłaszcza , że zmierzysz się z tym tematem sama .

Podziwiam i mocno trzymam kciuki .

No nie ma wyjścia - musi się udać !!!

Pozdrowionka - Maxtorka :)