anna99 05.04.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Ja sie zapisuję !!!W moje imieniny (26 lipca) stuknie mi 42, mój małżonek w maju skończy 45. Dlaczego budujemy ? Po 40 latach mieszkania w Lublinie przenieslismy sie do Łodzi (praca męża). Ponieważ moim zyciowym marzeniem było zbudowanie domu - okazało sie, ze to swietna i jedyna okazja!!! Z załozenia budujemy dla siebie - dzieci duże (20 i 17 lat) nie biorą pod uwagę mieszkania w przyszłości z nami . MY TEŻ!!! Stąd też projekt "małego domku" - z przyczyn finansowych również. Boże Narodzenie już u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.04.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 No tak, od czasu kiedy się zapisałem do klubu jestem już starszy o rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2004 Hej ! My tez jestesmy juz po 40-tce ( chociaz niewiele). Zaczelismy budowanie w tym roku na wiosne . Mamy juz stan surowy otwarty naszej cudownej Ali z Archipelagu. http://www.archipelag.pl Pozdrawiamy wszystkich odwaznych i zyczymy bezstresowego budowlanego okresu w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.12.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Witam 40-tych i 40-ki Ja tez zaczęłam ten piękny etap mojego życia dwa lata temu ( mężuś troszkę wcześniej ) Zaczęliśmy budowę domku w sierpniu br. - mamy nadzieję ,że latem 2005r sie przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.12.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Co Wam powiem to Wam powiem : cztery dyszki to jest to ! Wiele rzeczy wypada ( bo wiek stosowny ) z wielu rzeczy można się wiekiem wykręcić, na wiek można wiele rzeczy zwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 24.12.2004 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Jako założyciel tego wątka mam niewątpliwą przyjemnosc złozyc Wam mili klubowicze życzenia :Spokojnych radosnych i zdrowych Świąt Bożonarodzeniowych i zebyscie choc na chwile zapomnieli o trudach budowlanych i dodam jeszcze raz 40 to piekny wiek A i byłbym zapomniał(no cóż toż to po 40)Szczęsliwego nowego roku a wtym nowym roku:zadnych partaczy,tanich materiałów no i po prostu wszystkiego cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.12.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 Serdeczne życzenia dla wszytskich czterdziestek życzy troszkę młodsza koleżanka . ps. chyba mogę, przecież ja też bedę kiedys piekna czterdziestoletnia jak Wy, nie? ps2. Mario zajrzyj czasem na lubuską, w końcu jesteśmy prawie sąsiadami, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 25.12.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 nudzac sie w swieta trafilem i tu, do ryczacych czterdziestek wiec sie zapisze na ta sympatyczna liste. pozdrawiam wszystkich doroslych i zycze wszystkiego naj najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 27.12.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 O oo właśnie czy ten klub to tylko dla czterdziestek czy również dla czterdziestków może być . Czy mogę się również wpisać na liste młodzieży no takiej w wieku XL no ale zawsze to młodzież czyż nie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 30.12.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ja też chcę do Klubu Czuję ,że życie zaczyna się dopiero po czterdziestce. , bo sama zaczęłam zmieniać swoje życie właśnie dopiero teraz i dobrze mi z tym. Dopiero kupiłam działkę, budowę planuję rozpocząć latem 2005 r. i planowanie tego przedsięwzięcia dodaje mi skrzydeł. Nadmieniam ,że będę robić to sama tzn. bez męskiego wsparcia.W dodatku nie czuję , abym porywała się przysłowiową motyką na księżyc, po prostu nie boję się i już W Nowym Roku wszystkim Klubowiczom życzę nieustannej pogody ducha i realizacji wszystkich planów i zamierzeń. DO SIEGO ROKU ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.12.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Hasło głoszące chwałę tegoż wieku powinno brzmieć " Całe życie jest do pestki jak się nie ma czterdziestki " Młodzież starsza dolicza ino VAT z odliczeniami wagi i już nam wychodzi klasyczny klubowicz tejże Elytarnej Formacji. Jako rycząca przedstawicielka tegoż piknego wieku wzywam do dzisiejszej propagandy na rzecz uświadamiania w celach niecnych najmłodszego pokolenia przyszłych klubowiczów , własną postawą taneczno- wokalno- konsumpcyjną na dzisiejszych zgrupowaniach wiwatujących. Prosimy o raporty o klubowiczach robiących nam niegodziwą reklamę a powołujących się na blokady lędźwiowo- krzyżowe tudzież łupanie w kolanie. Stosowne zaświadczenia o możlliwościach - wydaje sekretariat do 13. Howk !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 02.01.2005 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 O ile dobrze pamietam to "sekretariat"był czynny od 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 08.01.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2005 Renatko piórka opadną Ci dopiero przy wykańczaniu, kiedy będziesz mieć już serdecznie dość wszystkich samozwańczych fachowców i dojdziesz do przekonania, że sama chyba zrobiłabyś lepiej. Pozdrawiam 40stka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 09.01.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2005 A kto to mnie tak uświadamia i oskubuje piórka ze skrzydełek Wierzę ,że budowa nie musi być pasmem wyrzeczeń i udręczeń. Może już czegoś się nauczyłam. 8 lat temu budowałam już jeden dom i łatwo nie było. Przeżyłam przygodę z projektem i z firmą budowlaną, murarzami i hydraulikiem, a tego ostatniego wyrzuciłam z budowy z hukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.01.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 ...ech...to prawie rok jak tutaj byłam..... Pozdrawiam czterdziestolatki i czterdziestolatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Witam i pozdrawiam serdecznie członków tej Elytarnej Formacji ( jak napisała Ziaba ). My też mamy zaszczyt i szczęście należeć do szacownego grona Czterdziestolatków i w całej rozciągłości potwierdzamy , że życie zaczyna się po czterdziestce !!! Na czterdzieste urodziny w roku 2002 kupiliśmy sobie działeczkę a pod choinkę 2004 sprawiliśmy sobie Domek , w którym od przeszlo miesiąca mieszkamy Wszystkim Klubowiczom i sympatykom życzymy spełnienia marzeń i wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.01.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 Maxtorka ale super ! To się nazywa świetować urodziny. GRATULACJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Maxtorka ale super ! To się nazywa świetować urodziny. GRATULACJE ! Dzięki serdeczne Renatko A ja Tobie życzę wytrwałości i samych życzliwych ludzi na trudnej drodze budowlanej , zwłaszcza , że zmierzysz się z tym tematem sama . Podziwiam i mocno trzymam kciuki . No nie ma wyjścia - musi się udać !!! Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.01.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Po rocznym pobycie na forum i ja chcę się zapisać do klubu (42 za miesiąc ). Lepiej późno niż wcale Domek wybudowany i zamieszkany pół roku temu. Jak dobrze pójdzie przygoda z budowaniem jeszcze potrwa. Ale teraz ciiii..., żeby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Józiu to Ty walentynkowa jestes???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts