Lordinio 01.07.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam, Zakupiłem mieszkanie ale nie mam wcale pomysłu na wykończenie salonu, prosiłbym o pomoc w tej sprawie. Na projekcie gdzie znajduje sie wc bedzie zlikwidowane na szafę. Jest także problem w salonie ponieważ na projekcie drzwi balkonowe otwierają sie w środku salonu z aneksem a w rzeczywistości są z drugiej strony przy ścianie tak gdzie salon jest najwęższy Proszę o jakieś podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 01.07.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 http://images69.fotosik.pl/1012/0ac3cfeddb00edc5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lordinio 01.07.2015 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Dziękuje Kinka za wizualizacje.Tak ściankę oddzielająca kuchnie tez miałem wyburzyć .podoba mi sie rozwiazanie garderoby ja natomiast myślałem o powiększeniu sypialni na przeciwko szafy w podobny sposób . Jeżeli chodzi o salon fajne rozwiazanie kanapy narożnej tylko ze chcemy zrobić mieszkanie na styl ludwikowski i z reguły kanapy są proste i chce wstawić dwa fotele , problem jest z tym wejściem balkonowym bo drzwi względem twojej wizualizacji bede sie otwierały do tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 można też tak:http://images69.fotosik.pl/1014/251c0f7ee1896d8bgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lordinio 02.07.2015 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Powiem szczerze ze namieszane troszeczkę. Najgorsze ze salon wyjdzie strasznie mały ale może cos zaadoptuje. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.07.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 po prostu nie wyobrażam sobie otwartej kuchni w salonie w stylu Ludwika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts