boz86 08.07.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witam ! Proszę o pomysły jak urządzić pokój dzienny, który generalnie jest sercem mieszkania. Pełni funkcję pokoju gościnnego, sypialni, jadalni (mam bardzo małą kuchnię i nie mogę tam wstawić stołu). Pokój według załączonego planu. Kolory jakie mam to odcienie brązu. Generalnie szukam inspiracji jak ustawić kanapę czy sofę. Tutaj kolejny problem co kupić do pokoju: rozkładaną kanapę czy narożnik ? Chciałabym mieć wygodne łóżko do spania, ale żeby też nie zajęło mi pół pokoju. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie pomysły, bo ja niestety mam pustkę w głowie.Pokój.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boz86 08.07.2015 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Musze przeprowadzić remont w pokoju, który dotychczas był naszą sypialnią i pokojem dla mojego syna. Jednak Sn ma już 5 lat i chyba czas najwyższy zostawić pokój tylko dla niego. Do tego za nie parę miesięcy pojawi się kolejny maluszek Proszę Was o pomoc. Chciałabym urządzić pokój tak, aby był na parę ładnych lat. Problemu z przestrzenią nie mam, ale w sumie mam tylko jedną cała pustą ścianę. Istnieje opcja przełożenia grzejnika pod okna a szafy na ścianę, gdzie teraz jest grzejnik. Wówczas zyskałabym dwie ściany, ale w dalszym ciągu nie wiem jak to rozplanować, by pokój był przyjemny, funkcjonalny i wygodny. Podgląd pokoju w załączniku.Pokój 2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.07.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 wklej normalne rysunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boz86 10.07.2015 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Normalne to znaczy jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.07.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Pomogę http://images69.fotosik.pl/1033/f37d6b82e6c572ebmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boz86 10.07.2015 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts