ewa555 08.07.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witam. Na wstępie przepraszam, ale nie wiem czy umieściłam moje pytanie we właściwym dziale, w zasadzie żaden chyba nie pasuje do mojego zapytania Szukam pomysłu co zrobić z balkonem, który spędza mi sen z powiek . Drzwi balkonowe znajdują się na innej ścianie niż okno i wychodzą na wprost drzwi balkonowy sąsiadów. Między naszymi balkonami nie ma niczego więc widzimy się ciągle a drzwi balkonowe muszą być ciągle zasłonięte. Przeszukałam już chyba cały internet, nie znalazłam jednak rozwiązania mojego problemu. Co myślicie o pergoli? Ewentualnie roleta antywłamaniowa? Sama już nie wiem co z tym zrobić, ale tak zostać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 08.07.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Roleta rozwiąże problem ale to bez sensu mieć ciągle zasłonięte okno.Może puścić bluszcz pospolity,w zimie zielony przysłoni balkon sąsiadów,ale trzeba poczekać aż urośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa555 08.07.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Roleta zamontowana byłaby na boku balkonu, oddzielając nasze balkony nie zasłaniałby mi okna. Też myślałam o jakiejś pergoli + bluszcz ale zanim mi to urośnie to minie długi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 08.07.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli masz tam dużo słońca to może winobluszcz Edytowane 9 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa555 09.07.2015 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Balkon jest na północny-wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.07.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Albo po prostu postawić ściankę drewnianą - panel. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29898342/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa555 09.07.2015 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Świetne, szkoda tylko, że takie niskie. Myślicie, że jakiś stolarz by coś takiego wykonał? Widziałam też na jednym bloku w mieście coś w stylu drewnianych żaluzji, które dodatkowo mogły być przesuwane po barierce. Bardzo ładnie to wyglądało ale nie mam pojęcia gdzie takie coś dostać ewentualnie kto by mógł zrobić taki majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.07.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 stolarze sa od tego, by robić w drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TuTomko 15.07.2015 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Dobry stolarz na pewno Ci to zrobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FugaUga 21.07.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Albo po prostu postawić ściankę drewnianą - panel. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S29898342/ Świetne te ścianki są. Zastawiam się nad zakupem takiej, tylko rzeczywiście jest dość niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts