Iscra 23.07.2016 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Gratuluję Czekam na relację z pierwszych wrażeń w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 23.07.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 aaa, gratulacje!!! piękny mieliście dzień na przeprowadzkę dołączam do czekających na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 25.07.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!! (przeprowadzki, siusiaka na USG, sprzedazy mieszkania i pięknej kuchni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 26.07.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 gratulacje potrójne!!!! i jak i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 26.07.2016 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Hejka ! Powoli uczymy się mieszkania w nowym miejscu. Kuchnię skończyłam ogarniać dopiero dzisiaj i udało mi się zrobić inauguracyjny obiad Pierwsze wnioski - jest bardzo wygodna i dużo bardziej praktyczniejsza od mojej poprzedniej. Przez tych kilka dni już prawie zapomniałam o mieszkaniu w bloku i 31m2 - już bym chyba nie wróciła Roboty jest jeszcze mnóstwo !!! Nie wiem, kiedy to zrobimy wszystko. M. montuje cały czas jeszcze gniazdka, lampy itd. Po meble wyruszymy chyba dopiero po ŚDM, także jeszcze przez chwilę będziemy żyć na kartonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 04.08.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Czekamy na jakies wieści i oczywiście zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajzer83 21.08.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Witam! Gratuluje pieknego domu! Czytałem blog praktycznie od poczatku!!!Moje pytanko : jakim budżetem +/- zamkneła sie budowa do obecnago stanu?razem z działkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 22.10.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Hop hop leila gdzie nam się zgubiłaś? Napisz kilka słów co tam u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalic 02.02.2017 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 witam, jestem nowy i mam mnóstwo pytań Udało mi się kupić fajną działkę, 20,0m x 51,0m i teraz zastanawiam się nad wyborem projektu (Dom w Pięknotkach jest dla mnie w 99% idealny) Mam nadzieję, że uda mi się od Was wyciągnąć parę podpowiedzi ... podobnie jak kajzer83 mam pytanko jakie wyszły przybliżone koszty budowy domu (do stanu deweloperskiego)? No i jeszcze jedno - czy jest możliwe "zamknięcie" kuchni? Z wejściem tak jak poniżej zaznaczonym na biało. Bo żeby odbudować ścianami całą błękitną powierzchnię to pewnie nie będzie można przejść od wejścia do salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 06.02.2017 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Oj, chwilkę mnie tu nie było Urlop macierzyński pochłonął mnie całkowicie, o budowie zapomniałam już prawie całkiem. A może to było zmęczenie budową ? Ogrom kasy, jaki wydałam przez ostatnich kilka miesięcy mnie trochę przytłoczył Do tego ciąża, poród i sprawy zawodowe - chyba chciałam na chwilę zmienić priorytety Ale wracam już z powrotem na FM, opowiadania jest dużo, przed nami wiosna, muszę się porządnie wziąć za ogród i nadrobić zaległe relacje. W środku skończone mamy niemalże wszystko (wszystko kończył samodzielnie M., w tym wyflizował sam górną łazienkę ), brakuje może jakiś pojedyńczych listewek łączących itp. Na zewnątrz brakuje kostki wokół domu i pergoli - z montażem czekamy na ciepłejsze dni. I wieśniakami jesteśmy już w pełni ba, nawet mamy drugiego psa - oczywiście ze schroniska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 06.02.2017 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 witam, jestem nowy i mam mnóstwo pytań Udało mi się kupić fajną działkę, 20,0m x 51,0m i teraz zastanawiam się nad wyborem projektu (Dom w Pięknotkach jest dla mnie w 99% idealny) Mam nadzieję, że uda mi się od Was wyciągnąć parę podpowiedzi ... podobnie jak kajzer83 mam pytanko jakie wyszły przybliżone koszty budowy domu (do stanu deweloperskiego)? No i jeszcze jedno - czy jest możliwe "zamknięcie" kuchni? Z wejściem tak jak poniżej zaznaczonym na biało. Bo żeby odbudować ścianami całą błękitną powierzchnię to pewnie nie będzie można przejść od wejścia do salonu... [ATTACH=CONFIG]380426[/ATTACH] Witaj Kalic ! Ja bym kuchni nie zamykała, bo zrobiłoby się zbyt klaustrofobicznie, jak dla mnie. Ale redds tak zrobiła, bo tak chciała i jest zadowolona (na pierwszych stronach mojego wątku wrzucała zdjęcia). Co do kosztów, hmm... przestałam je w pewnym momencie liczyć jak na poczatku pojawiła się cyfra 3 .... Ale pojawiła się już przy wyposażaniu wnętrz, także myślę, że nie jest najgorzej ) Daj znać, czy finalnie zdecydujecie się na Pięknotkę Który rejon kraju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 06.02.2017 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Hop hop leila gdzie nam się zgubiłaś? Napisz kilka słów co tam u Was. Letniowoc ! Jak u Was ? Przeprowadziliście się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalic 06.02.2017 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 (edytowane) Ja bym kuchni nie zamykała, bo zrobiłoby się zbyt klaustrofobicznie, jak dla mnie. Ale redds tak zrobiła, bo tak chciała i jest zadowolona (na pierwszych stronach mojego wątku wrzucała zdjęcia). Wiem, dom z otwartą kuchnia ma ten urok (nie ukrywam, że Twoja prezentuje się fantastycznie). I oczywiście, widziałem zdjęcie redds i tak mniej więcej musiałaby wyglądać ściana odgradzająca kuchnię i salon. Tyle że jeszcze jakieś drzwi by mi się przydały Co do kosztów, hmm... przestałam je w pewnym momencie liczyć jak na poczatku pojawiła się cyfra 3 .... Ale pojawiła się już przy wyposażaniu wnętrz, także myślę, że nie jest najgorzej ) No właśnie - chciałbym, żeby "stan deweloperski" nie przekroczył kwoty zaczynającej się na "3" Daj znać, czy finalnie zdecydujecie się na Pięknotkę Który rejon kraju ? Rejon wielkopolski, działka z lekkim nachyleniem terenu ... no i mam nadzieję, że Pięknotka będzie zaakceptowana przez moje dwie panie Edytowane 6 Lutego 2017 przez Kalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dzisiejszy dzień mogę opisać w trzech słowach - Bangladesz, Wietnam i Kambodża Rozumiem, że to oznacza przeprowadzkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 08.02.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Leilo gratuluję przede wszystkim mamusiowania no i dalej już wszystkiego. Przy wolnej chwili daj jakieś fotki pociechy i domu Jak się mieszka, jakie wrażenia? Super co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajzer83 13.02.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Dziekuje za odpowiedz! My instalujemy sie w Łuczanowicach. działka 23,5 na 39 (10 ar ) z wjazdem od zachodu a budowa ruszy prawdopodobnie na jesien. Niestety Kraków i pewnych rzeczy sie nie przeskoczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 13.02.2017 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Letniowoc ! Jak u Was ? Przeprowadziliście się ?? Tak, mieszkamy od ponad 2 tygodni. Nam z kolei brakuje wykończonej górnej łazienki i kostki (będzie na wiosnę jak pogoda się popraiw, ekipa już zaklepana). Gratuluję drugiego pysiaczka i przyznam szczerze, że trochę niepokoiłam się Twoim milczeniem, dlatego tym bardziej cieszę się, że u Was wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 23.02.2017 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Rozumiem, że to oznacza przeprowadzkę?? Dokładnie tak, Pusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 23.02.2017 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Tak, mieszkamy od ponad 2 tygodni. Nam z kolei brakuje wykończonej górnej łazienki i kostki (będzie na wiosnę jak pogoda się popraiw, ekipa już zaklepana). Gratuluję drugiego pysiaczka i przyznam szczerze, że trochę niepokoiłam się Twoim milczeniem, dlatego tym bardziej cieszę się, że u Was wszystko oki To super Letniowoc ! I jak wrażenia z pierwszych dni ? Jak dzieci ? Wrzuć jakieś fotki w wolnej chwili My też na wiosnę kostkę będziemy kłaść, czekamy z niecierpliwością ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 23.02.2017 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 No właśnie - chciałbym, żeby "stan deweloperski" nie przekroczył kwoty zaczynającej się na "3" Kalic, jeśli tak samo rozumiemy pojęcie "stan deweloperski", czyli tynki, wylewki, instalacje wszystkie, zabudowa poddasza, (chyba że zapomniałam o czymś drogim ? ), to my osiągnęliśmy ten stan, w okolicy niewiele ponad 200 tys. , ale jednak sporo robiliśmy sami. Także da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts