ewwunia 13.07.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Hej, łazienka już prawie skończona ale mam jeszcze jeden problem - jak widać na zdjęciach ze względu na brak miejsca musieliśmy kupić węższą od standardowych pralkę i ustawić ją bokiem. Nie ma problemu z użytkowaniem ponieważ prysznic jest calkowicie otwierany (harmonijkowe drzwi) ale chciałabym jakoś ukryć tą pralkę, żeby nie rzucała się w oczy od razu po wejściu do łazienki. Są oczywiście dodatkowe problemy jak kontakt w nieszczęśliwym miejscu i licznik. Zabudowa powinna być 'usuwalna' bo gdy pralka się zepsuje będzie ją ciężko wyciągnąć przez przysznic. Nie myślę na razie o zabudowie piecyka po podobno za rok blok będzie przechodził na cieplik. Czy mielibyście jakieś pomysły jak to ugryźć? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.07.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 tam chyba miała być pralka otwierana od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewwunia 13.07.2015 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 miała być ale nie chciałam bo nie otworzyłaby się do końca ze względu na piecyk. ale nie ma co, jest jak jest i muszę sobie poradzić pralką otwieraną z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.07.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 to każ zrobić na wymiar z płyt meblowych L-kę zasłaniającą bok i górę pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts