Elfir 29.09.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkros 29.09.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Według mnie do żóltego koloru to nic nie pasuje. W ogóle nie lubię tego koloru, nic do niego nie można dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 29.09.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Tylko zwróć uwagę że tego żółtego tu jest niewiele, w przewadze jest biały. A teraz wyobraź sobie ten zestaw z odwróconymi kolorami - żółty zamiast białego, biały zamiast żółtego. I co, dalej ślicznie? Adrian, może pokaż to pomieszczenie do malowania bo tak na ślepo to trudno powiedzieć jaki wyjdzie efekt. Ja sobie tego w ogóle nie potrafię wyobrazić, ale ludzie mają różną wrażliwość na czynniki zewnętrzne. Pytanie było, które kolory pasują. Więc voila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 29.09.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Elfir Potrafisz mnie rozbawić jednym słowem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts