Tomo777 26.07.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Witam Stałem się szczęśliwym posiadaczem 2 pokojowego mieszkania o pow. 46m2 Zaczynam urządzać duży pokój tzn chcę z niego zrobić tzw pokój dzienny do odpoczynku i oglądania tv. Lecz mam taki mały problem nie znam się na aranżacji wnętrza i chciałbym prosić o pomoc jak ustawić kanape narożna ,meble tak aby i ładnie sie prezentowało a przedewszystkim żeby było funkcjonalnie. Na zdjęciu przedstawiam rzut pokoju Jeżeli chodzi o meble to myślałem np nad zestawem Forte Julietta tylko nie wiem jak go ustawić tak by było dobrze ponieważ boje się że nie bedzie funkcjonalnie w połączeniu z kanapą narożną Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Zacznij od tego, co chcesz przechowywać w salonie.Potrrzebna ci szafa odzieżowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts