Kodzo 27.07.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Witam, piszę ten temat ponieważ chciałbym dowiedzieć się jak zabetonować kamienne palisady w ogrodzie.Wykopałem dziurę w ziemi na 2/3 palisady z 10 centymetrowymi odstępami po bokach. Wysypałem ja około 3 cm warstwą żwiru. Moje pytanie, to czy wystarczy zalać postawione palisady suchym betonem dookoła, czy też najpierw wylać beton na żwir a następnie włożyć w niego palisady. Zależy mi na trwałym efekcie, dlatego przed zalaniem wolałem poradzić się bardziej doświadczonych forumowiczów. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 tak jak krawęzniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts