kaszak 10.08.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Przesyłam mój plan kuchni, zlew przesunęłam ze środka w lewo po to by uzyskać dłuższy główny blat roboczy - wyszło 1,40m szału nie ma ale nie jest źle. Tak będzie wyglądać moja kuchnia jeśli będzie w niej skrytka. Co myślicie, wszelka krytyka mile widziana [ATTACH=CONFIG]325720[/ATTACH] 1,40 metra to całkiem fajny blat. Zazdraszczam, ja mam 1 metr i jakoś muszę dać radę. Chyba że byś przesunęła ten zlew całkiem w prawo, do drugiego kąta, to wtedy masz już naprawdę szał Optuję za skrytką. Nie posiadam i również zazdraszczam, i to jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 10.08.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Kaszak ma rację! Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi29 19.08.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Dawno mnie tu nie było więc powiem a czym stanęło na szafie spiżarkowej czyli drzwi skrytki się przesuwają i są w środku regały na zaprawy czyli właściwie skrytka do której nie wchodzimy ale front na taki jak reszta mebli myślę że dobre rozwiązanie. długość to ok 150 cm głębokość wiadomo 60 cm. Cała wnęka ma 250 ale na początku będzie stała duża czarna lodówka a ona ma ok 91cm także tyle zostaje na skytkę, mam nadzieję że będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts