darasle 27.07.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 (edytowane) Witam, Mam problem i chcę się poradzić, czy tak mogę go rozwiązać.Mam na swojej działce spadek po przekątnej, dość duży - z jednej strony jest ok, a z drugiej jak widać na zdjęciu, działka spada... Moja koncepcja jest taka żeby wyrównać działkę ( linia czerwona) i zrobić murek oporowy (linia żółta) zgodnie z linią obrysu do wysokości izolacji.Co o tym sądzicie ? Edytowane 6 Maja 2019 przez darasle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 27.07.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Teraz juz troche na to za późno, bo musiał bys odkopać fundament - a to po pierwsze jest niebezpieczne, a po dróge zmniejszy sie nasyp przy fundamencie - bedzie przemarzał w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 27.07.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Teraz juz troche na to za późno, bo musiał bys odkopać fundament - a to po pierwsze jest niebezpieczne, a po dróge zmniejszy sie nasyp przy fundamencie - bedzie przemarzał w zimie Tylko, że wewnątrz murku fundament byłby obsypany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 28.07.2015 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 A może murek z piaskowca na sucho lub po prostu jakaś skarpa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 28.07.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Czy nikt nie przerabiał podobnego tematu, będę wdzięczny za wszystkie sugestie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.07.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 czy jest to fragment w których chcesz chodzić czy bok domu?Bo jak bok domu to obsadź krzewami i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darasle 30.07.2015 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 czy jest to fragment w których chcesz chodzić czy bok domu? Bo jak bok domu to obsadź krzewami i już. To jest bok domu, ale chodzić również chcę do ogrodu. Wrzuciłem temat firmie zajmującej się projektowaniem ogrodów podając moje oczekiwania, zobaczę co zaproponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts