bea135 09.07.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Witam mam wstępna wizualizację salonu z jadalnią. Proszę o jakieś uwagi, podpowiedzi co zmienić. Brakuje mi pomysłu na dużą jasną ścianę na 3 zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.07.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Plusy: kolorystykaMinusy: podwieszany sufit, oświetlenie, "drewniany dywanik" pod częścią wypoczynkową, wszystkie meble tyłem do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.07.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Dokładnie jak wyżej.Odwróć kanapy i tv o 90st wtedy chociaż jedna będzie przodem do kominka a tv zawiśnie na gołej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 11.07.2015 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Dziękuję za uwagiJeżeli chodzi o drewniany dywanik to wymysł męża ponieważ nie lubi trzymać nóg na zimnej podłodze. Układ sof jest taki ponieważ na tej dużej ścianie ma być wysuwany ekran i tam ma działać rzutnik ale rzeczywiście spróbuję odwrócić sofy.A co jest nie tak z oświetleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.07.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Drewniany dywanik nie będzie zimny? Nie rozumiem... Zwykły nowoczesny dywan kupcie.W pierwszym poście napisałaś, że nie masz pomysłu na dużą ścianę, a teraz piszesz, że tam ma być wysuwany ekran. To jak w końcu jest - masz pomysł czy szukasz pomysłu? Skoro ma być i ekran, i rzutnik, i tv, to warto zaprojektować je na jednej ścianie. Przecież ekran może przykrywać tv - nie będzie chyba sytuacji, że z jednej kanapy ktoś ogląda tv, a z drugiej w tym samym czasie ktoś inny coś rzuca. Oświetlenie reflektorowe na takiej powierzchni to pomyłka, można je wykorzystać pomocniczo, ale nie budować całość. Pomieszczenie wygląda bardzo "technicznie", jak przestrzeń pubiczna, a nie domowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 04.08.2015 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam mam kilka pomysłów na aranżację salonu proszę o ocenę i podpowiedzi jak Wy byście go zrobili. Potrzebuję pomocy w aranżacji ściany gdzie jest TV. Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.08.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Nr 2 najlepsza, ale kazałabym pracować nad koncepcją oświetlenia górnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 07.08.2015 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Może jakieś pomysły dotyczące oświetlenia. A co sądzicie o betonie dekoracyjnym na ścianie gdzie jest TV coś w takim stylu jak na zdjęciu Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez bea135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.08.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 pamiętaj, ze beton narzuca określoną stylistykę - minimalizm i loft. Czy resztę wnętrza chcesz mieć w tym stylu? Mnie się nie podoba układ kanap, który wyklucza patrzenie na ogród.W ogóle te kanapy tyłem do środka wnętrza tworzą jakiś taki zamknięty kącik, który pomniejsza optycznie wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 12.08.2015 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Ja tez zastanawiam się nad ścianka TV z betonu architektonicznego. Myśle że u Ciebie tez bedzie pasował. Masz sporo drewna, szarości, industrialna lampa w jadalni.To co mi tu zupełnie nie pasuje to oświetlenie podwieszanego sufitu (zastanów się też czy na pewno chcesz tego podwieszenia).Myslę że oswietlenie delikatne, podtynkowe nie obciążyło by tak swoim widokiem, a nad stolikiem kawowym powtórzyłabym lampę z jadalni.I tak jak wyzej - brak widoku na kominek z kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea135 14.08.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Pomysł na beton prezentuję się tak Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez bea135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KropQ 17.08.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Z betonem jest super. Zmiany jakie bym wprowadziła to brak tej białej cegły na scianie przeciwległej. Beton i szara sciana w zupełnosci wystarczą. To moje zdanie, ale to przede wszystkim Tobie musi się podobać Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts