coulignon 20.06.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 jeśli nie będziesz dokonywał w domu procesu autoklawizacji to w zasadzie powinieneś przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 20.06.2016 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Że jak ? można prościej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.06.2016 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Nie wspomnę o dodatku ditlenku wodoru podczas produkcji (nie wiem czy pisałem o tym wcześniej). Mnóstwo ludzi rocznie ginie od tej substancji. Łyżka tego niezwykle groźnego związku zaaspirowana do płuc może spowodować uduszenie. Na Twoim miejscu raczej bym odpuścił beton komórkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Panowie co to znaczy że beton komórkowy pyli ? sam z siebie czy podczas robót ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 25.06.2016 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Panowie co to znaczy że beton komórkowy pyli ? sam z siebie czy podczas robót ? Pyli sam z siebie, do niego jest specjalny tynk ktory wypuszcza pyl, tylko jak masz z tego dom to pozniej przez cale zycie masz wiecej sprzatania od tych pylow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Tak poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 25.06.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Tak poważnie ? Noooo Przeciez kazdy material pyli przy cieciu, a im wieksze obroty ma maszyna do ciecia tym bardziej pyli. Widze ze lykasz wszystko jak pelikan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Łykam łykam, i pytam i pytam itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 25.06.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 nie stosuj oddychajacych farb przy betonie komórkowym. Po paru latach pylica (nomen omen) murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) coulignon nie wiem czy Ty tak na serio czy jak ? głupieje. Raz piszecie że BK jest zdrowy teraz coulignon że nie jest zdrowy .... Edytowane 25 Czerwca 2016 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peppawutz 26.06.2016 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Panowie co to znaczy że beton komórkowy pyli ? sam z siebie czy podczas robót ? Tak. Sam z siebie pyli, ale tylko podczas robót U mnie przy cięciu i bruzdowaniu Porothermu też było sporo pyłu, co nie znaczy że materiał jest zły. Tak po prostu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 04.09.2016 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Witam. Proszę o wyjaśnienie tematu. Gdzieś w internecie znalazłem artykuł o BK, nie mogę tego znaleść teraz artykułu.Chodziło o BK, że gdzieś prowadzili badania, z artykułu pamiętam że było napisane że rakowieją komórki i żeby nie budować z bk dla następnych pokoleń. Coś ktoś wie na ten temat ? Pytam bo troche nie zrozumiałe jest to dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 04.09.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Witam. Proszę o wyjaśnienie tematu. Gdzieś w internecie znalazłem artykuł o BK, nie mogę tego znaleść teraz artykułu. Chodziło o BK, że gdzieś prowadzili badania, z artykułu pamiętam że było napisane że rakowieją komórki i żeby nie budować z bk dla następnych pokoleń. Coś ktoś wie na ten temat ? Pytam bo troche nie zrozumiałe jest to dla mnie. A Ty dalej swoje Może załóż temat pod tytułem "Mitologia Polska" i tam umieszczaj tego typu pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil2k3 04.09.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Tak to prawda, wszyscy domownicy mieszkający w domach z BK zmarli lub umrą w niedługim czasie takie są fakty potwierdzone dowodami i wszelkimi artykułami w internecie.Sprzedaj tą budę może jeszcze zdążysz uratować życie, ale przynajmniej przestaniesz zaśmiecać forum .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.09.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Witam. Proszę o wyjaśnienie tematu. Gdzieś w internecie znalazłem artykuł o BK, nie mogę tego znaleść teraz artykułu. Chodziło o BK, że gdzieś prowadzili badania, z artykułu pamiętam że było napisane że rakowieją komórki i żeby nie budować z bk dla następnych pokoleń. Coś ktoś wie na ten temat ? Pytam bo troche nie zrozumiałe jest to dla mnie. No to nie buduj z BK. Jak wybudowałeś - sprzedaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.09.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Przestań trolować, bo dostaniesz w końcu bana.W necie znajdziesz spiskowe teorie na każdy temat, łącznie z tym, że ditlenek wodoru jest toksyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 04.09.2016 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Ok rozumiem , rozumiem że mam to olać ? i spać spokojnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 04.09.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 olać - tak, spać spokojnie - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 04.09.2016 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 (edytowane) spać spokojnie - nie dlaczego ????Potem się dziwicie że pytam.... Nie chce trolować tylko pytam no. Edytowane 4 Września 2016 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 04.09.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 spać spokojnie - nie dlaczego ???? .bo ja spie niespokojnie, a ze jestem typowy polak, to nie kombinuje jak tu zrobic, aby mnie było lepiej, tylko kombinuje jak to zrobic, aby innemu było gorzej, wtedy mnie bedzie lepiej. A tak na powaznie, śpij spokojnie i zostaw ten beton komórkowy w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts