serwkomp 07.12.2015 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) No tak ale chciałem i tak się dowiedzieć A Ty fotohobby dlaczego robiłeś z silki a nie bk ? Potem podam fotke z bdowy. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.12.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Bo to materiał mocny, ciężki, a więc dobrze kumulujący ciepło i tłumiący dźwięki. No i nie ma żadnych popiołów, czy aluminium w składzie tylko piasek, wapno, woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 07.12.2015 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 No dobra fotohobby, dzięki za odpowiedz. Nie będe komentował Twoich .............. odpowiedzi TY .............. K..................C...............J I na końcy TY J...............C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 07.12.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Apropo Xella dodawała popioły swego czasu do silki TY ..................C....................J.....................SZM....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.12.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nie wzrusza mnie to, bo nie kupiłem Xelli, tylko polskiego producenta Chciałeś odpowiedź, dostałeś odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 07.12.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Do BK białego również nie dodaje się popiołów. (SOLBET)Więc dlaczego wyskakujesz z takimi rzeczami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.12.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 No to świetnie, powinieneś być zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 07.12.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Widzę że brak Ci jakichkolwiek argumentów , no ok ale tacy ludzie jak Ty pomocni na forum nie powinni się wypowiadać , dawać rady.Najlepiej zrobisz gdy opuścisz to forum. Gadać byle gadać każdy umie, ale podaj konkrety a nie rzeczy wyssane z palca , bo czytając Twoje posty wygląda na to że tak jest. Zajmij się fotografią może to lepiej Ci wychodzi, wsumie to nie wiem czy potrafisz posługiwać się PhotoShopem, a już napewno nie potrafisz nakładać warstw , więc taki to właśnie z Ciebie specjalista............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.12.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Weź śrubokręcik bo chyba Ci się radiator obluzował Przecież napisałęm, że powinieneś być zadowolony. Ja wybrałem jeden materiał, Ty inny. Zapytałeś dlaczego, to odpowiedziałem. Jest jedna między nami różnica: Nie mam potrzeby latania po forum i pytania, czy nie jest czasem promieniotwórczy i czy aluminum z niego się nie ulatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 08.12.2015 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 (edytowane) No fotohobby już Cie lubie Wiem tylko słyszy się tyle o różnych rzeczach że szlak trafia. Mam nadzieje że dobrze robie budując z bk. Co Ty na fotohobby ? A tak poważnie taki zły jest ten bk że czasami słyszy się to i owo ? Chyba nie umre od tego ? Edytowane 8 Grudnia 2015 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.12.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Śpij spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 09.12.2015 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Dzięki zamykamy temat, ide pracować........Sory może jestem troche upierdliwy, ale laik to laik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 22.12.2015 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Witam, tak jak w temacie. Ale czytam takie coś na temat produkcji BK oczywiście Stronka tu: http://www.betonkomorkowy.com.pl/katalog/files/Roz_1.pdf A to kawałek ze stronki o tetergentach: detergent (środki powierzchniowo-czynne do usuwania warstwy ochronnej z proszku aluminium oraz zmniejszenia napięcia powierzchnio- wego wody i uzyskania szybszego zwilżenia stałych składników masy zarobkowej podczas mieszania) A potem wyparowuje tetergent czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 23.12.2015 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Jak dobrze rozumiem to detergent potem ulatnia się tak ?Dobrze myślę ? Edytowane 24 Grudnia 2015 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 24.12.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Tyle odwiedzin i nikt nic wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.12.2015 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Co taka cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 27.12.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 święta święta i po świętach może ktoś coś ruszy Panowie nie śpimy budujemy budujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek-jg 01.01.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Jak dobrze rozumiem to detergent potem ulatnia się tak ? Dobrze myślę ? Przypuszczam że ulega biodegradacji tak jak detergenty w płynie do mycia naczyń czy proszku do prania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 15.02.2016 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Witam. Pytanie dotyczy piasku kwarcowego , czy jest szkodliwy ?Czy to pył kwarcowy jest szkodliwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 cała plaza nad Bałtykiem to głownie piasek kwarcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts