Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 256
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myślałem że poprostu piasek jak piasek, że jest dodany, nie myślałem że mielony.

Wielce wystraszony SERWKOMPie ,

od tysiącleci z nad pustyni Gobi pył piaskowy , piasek to wszak też kwarc, niesiony jest wiatrem nad północne Chiny ...

I co ?

Chińczycy..... chrząkają... charczą .. spluwają ....

Że co ?

Że ohyda ?

To reakcja na ciągłe kontakt z tym "twoim " pyłem ...

I co z tego wynika ?

Powymierali ??

Nie ! Jest ich tylu że w są liczeni w miliardach i ciągle ich przybywa ....

Myślałem że poprostu piasek jak piasek, że jest dodany, nie myślałem że mielony.

Serwokomp, czy już uporałeś się z zabezpieczeniem wełny pod dachem? Ta wełna w połączeniu z pyłem kwarcowym, to najstraszniejsza mieszanka. Jad kobry to jogurcik w porównaniu z tym miksem:rotfl: .

Daj już spokój, bo mnie brzuch boli ze śmiechu:D. Nie pisz już najlepiej żadnych postów. Ten czas, który spędziłeś przy komputerze, pisząc posty w tym wątku, prawdopodobnie jest bardziej niebezpieczny niż ten "Twój zabójczy pył".

To ostatnie już na poważnie:yes:.

No dobra, ale czy przechodzi pył kwarcowy przez tynk tak jak pisał "schizo85", tak bardzo śmieszne.

A Tak na prawde przejdzie przez tynk pył kwarcowy ?

Pytam poważnie Panowie, proszę się nie śmiać, nie znam się.

Wełna prawie za mną :(

Lepiej już nie pisz żadnych postów. Naprawdę. Siedzenie przed komputerem, jest o wiele bardziej szkodliwe niż ten pył w ścianie i wełna pod folią i rygipsem razem wzięte.

wleci otwartym oknem w czasie nawet niewielkiego wiatru z ogrodu.

Wnosi go na butach do domu i je go z chlebem w mące też jest .

Przynajmniej kilka razy do roku saharyjskie piaski wędrują wysoko ponad Polską nad naszym głowami .

Ziarno piasku jest jądrem kondensacji, na którym osadzają się i łączą ze sobą krople wody, rosną stają się duże, wtedy spadają na ziemię w postaci deszczu.

Edytowane przez animuss