fotohobby 17.02.2016 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 serwomp - Ty to musisz mieć ciężkie źycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 17.02.2016 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 No dobra, ostatnie pytanie , w silikacie jest piasek kwarcowy, ale czy również mielony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.02.2016 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Spieczony Ale jak będziesz wiercić, to bedzie mielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 17.02.2016 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Myślałem że poprostu piasek jak piasek, że jest dodany, nie myślałem że mielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 17.02.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Spieczony Ale jak będziesz wiercić, to bedzie mielony dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 17.02.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Myślałem że poprostu piasek jak piasek, że jest dodany, nie myślałem że mielony. Wielce wystraszony SERWKOMPie , od tysiącleci z nad pustyni Gobi pył piaskowy , piasek to wszak też kwarc, niesiony jest wiatrem nad północne Chiny ... I co ? Chińczycy..... chrząkają... charczą .. spluwają .... Że co ? Że ohyda ? To reakcja na ciągłe kontakt z tym "twoim " pyłem ... I co z tego wynika ? Powymierali ?? Nie ! Jest ich tylu że w są liczeni w miliardach i ciągle ich przybywa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 17.02.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Myślałem że poprostu piasek jak piasek, że jest dodany, nie myślałem że mielony. Serwokomp, czy już uporałeś się z zabezpieczeniem wełny pod dachem? Ta wełna w połączeniu z pyłem kwarcowym, to najstraszniejsza mieszanka. Jad kobry to jogurcik w porównaniu z tym miksem:rotfl: . Daj już spokój, bo mnie brzuch boli ze śmiechu:D. Nie pisz już najlepiej żadnych postów. Ten czas, który spędziłeś przy komputerze, pisząc posty w tym wątku, prawdopodobnie jest bardziej niebezpieczny niż ten "Twój zabójczy pył". To ostatnie już na poważnie:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 17.02.2016 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 No dobra, ale czy przechodzi pył kwarcowy przez tynk tak jak pisał "schizo85", tak bardzo śmieszne. A Tak na prawde przejdzie przez tynk pył kwarcowy ? Pytam poważnie Panowie, proszę się nie śmiać, nie znam się. Wełna prawie za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.02.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Nie przejdzie. Za to wleci otwartym oknem w czasie nawet niewielkiego wiatru z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 17.02.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 No dobra, ale czy przechodzi pył kwarcowy przez tynk tak jak pisał "schizo85", tak bardzo śmieszne. A Tak na prawde przejdzie przez tynk pył kwarcowy ? Pytam poważnie Panowie, proszę się nie śmiać, nie znam się. Wełna prawie za mną Lepiej już nie pisz żadnych postów. Naprawdę. Siedzenie przed komputerem, jest o wiele bardziej szkodliwe niż ten pył w ścianie i wełna pod folią i rygipsem razem wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.02.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 No dobra, ale czy przechodzi pył kwarcowy przez tynk ( Piasek kwarcowy może być składnikiem tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 17.02.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 (edytowane) wleci otwartym oknem w czasie nawet niewielkiego wiatru z ogrodu. Wnosi go na butach do domu i je go z chlebem w mące też jest . Przynajmniej kilka razy do roku saharyjskie piaski wędrują wysoko ponad Polską nad naszym głowami . Ziarno piasku jest jądrem kondensacji, na którym osadzają się i łączą ze sobą krople wody, rosną stają się duże, wtedy spadają na ziemię w postaci deszczu. Edytowane 19 Lutego 2016 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 19.02.2016 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 "Związki aluminium przy udziale związków wapnia (Ca) bardzo ładnie wchodzą w reakcję z krzemianami (Si)"A dokładniej ? to jakieś szkodliwe ?Czekam na odpowiedź Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.02.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Najgorszy piasek jaki sobie można wyobrazić to ten na cmentarzu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 20.02.2016 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Ok, ale co z tym ? "Związki aluminium przy udziale związków wapnia (Ca) bardzo ładnie wchodzą w reakcję z krzemianami (Si)"A dokładniej ? to jakieś szkodliwe ?Czekam na odpowiedź Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 20.02.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Przecież już o to pisałeś w innym wątku....Zresztą, po co Ci ta wiedza - i tak masz już dom z tego wybudowany. Zburzysz ściany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 20.02.2016 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) Ale jakoś groźnie to zabrzmiało, się troche bajam.Czy ta reakcja ma wpływ negatywny na zdrowie ? Edytowane 20 Lutego 2016 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 20.02.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Ale jakoś groźnie to zabrzmiało, się troche bajam. Czy ta reakcja ma wpływ negatywny na zdrowie ? Fakt... "bajam" to odpowiednie słowo dla twoich obaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 20.02.2016 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 No dobra "Boje" ale tak poważnie to jak to jest ?Ma to wpływ na zdrowie ? Jeżeli tak to jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 20.02.2016 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Panowie ostatnia odpowiedź zaszkodzi mi to ? Więcej nie będę pytał ale proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts