mdziubek 08.11.2002 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 a tak swoją drogą, to ładny podpisik mi administrator dołożył przy użytkowniku, hehe Na długo mi tak zostanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.11.2002 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Staramy się utrzmywać porządek i kasować błedne wątki. Ale Forum to żywioł...Każdy kto zaczyna wypowiadać się na Forum, dostaje takie hasło, prośbę - szukaj, a nie pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 09.11.2002 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 okej, pasuje mi. Zresztą, jak już wspominałem, zgadzam się z tą koncepcją. Dlatego szukam po forum, a nie zakładam własnego wątku. Mam nadzieję, że to doceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 09.11.2002 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2002 mdziubek!Nie bierz tak bardzo do siebie zdania"Nie pytaj bez potrzeby, raczej szukaj odpowiedzi".Inni też otrzymali taką radę. Napewno zmieni się, kiedy będzieszmiał na liczniku więcej wypowiedzi. Warto wypróbować inne możliwości, jakie przewidział moderator.Na przykład kiedy zauważysz błąd w swojej wypowiedzi istnieje możliwość wprowadzenia korekty wykorzystując funcję edycja. Warto również wykorzystywać do korespondencji funkcję prywatne wiwdomości [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-11-09 21:38 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 14.11.2002 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2002 Dzięki za pomoc sanipro. Im dłużej na forum tym pewniej się człowiek czuje i odkrywa nowe funkcje, etc. A co do dopiski, to naprawdę mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Jan 16.12.2002 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 A może tak jak szuka sie wg. funk. SZUKAJ, automatycznie przerzucało by sie nowe wątki w odpowiednie "rubryki" - tematy ?Nie jestem informatykiem, ale jak wiem tu nie ma rzeczy niemozliwych !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 17.12.2002 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Z tej naszej dyskusji można by wysnóć wniosek, że dobra wyszókiwarka załatwi wszystko. Jest to jednak rozwiązanie połowiczne. Bo i tak znajdą się tacy którzy będą tworzyć nowe wątki i tak jak pisze nasza szanowna Redakcja "Forum to żywioł". Niemniej jednak wydaje mi się że dobra opcja szukania brakuje opcji zaawansowanego wyszukiwania. Wiem że stworzenie dobrej wyszukiwarki nie jest sprawą prostą ale nie niemożliwą. Pewnym rozwiązaniem były np. ograniczone prawa dostępu dla nowo rejestrujących się . Powyżej padło kilka propozycji i tu prośba do Redakcji aby to przeanalizować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 On 2002-12-17 09:59, tczarek wrote: Z tej naszej dyskusji można by wysnóć wniosek, że dobra wyszókiwarka załatwi wszystko. ulituj się bracie nad polskim językiem! wysnuć, wyszukiwarka{/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2002 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 A dlaczego ktoś by miał mieć ograniczone prawo dostępu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 17.12.2002 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Anonimowy czyli nikt dla Mnie. A to jest forum Budujących, a nie znawców języka polskiego. Podaj swoje imie ANONIMOWY i ulituj się nad nami Forumowiczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2002 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Ten anonim to opal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2002 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 pudło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Nie, to nie byłam ja.Ale ty, jak zwykle ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 27.12.2002 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2002 No tczarek nie przesadzaj w drugą stronę. Komunikujemy się po Polsku i zasady języka polskiego nas obowiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 01.03.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2003 To i ja się dopiszę. "Wyszókiwarka" byłaby fajna, gdyby trochę lepiej działała. Konkretnie, mam do niej pretensje o niemożliwość wycofania sią z powrotem ze znalezionego wątku do wyszukanych (za krótki termin ważności!! poprawcie - choć na pół godziny - nie chce mi się czekać za każdym razem od nowa na wyszukanie) - i jeszcze jedną pretensję - wypisywanie jednego wątku tyle razy, ile jest znalezionych słów. Uważam, że raz wypisać topic ze znalezionym tekstem starczy. Taka "wyszókiwarka", jeszcze z dużym widocznym linkiem z głównej strony byłaby pewnie bardziej wykorzystywana - zwłaszcza przez początkujących (no tak, ja sobie poradzę, ale mam z 10000 postów na różnych forach + 3 lata doświadczeń administratora takiego wynalazku...) W sumie zdaję sobie sprawę że w wielu wypadkach "ten typ tak ma" - nie znam phpBB od strony administracyjnej... ------------------------------------------------------------ Apropos powtarzanych tematów:Uważam, że jeśli jakiś temat ma kilkaset wypowiedzi, na ogół dawno już "odjechał" od tytułowego pytania... w tej sytuacji zupełnie uzasadnione jest stworzenie nowego. tematu i danie sobie spokoju ze starym, wyeksploatowanym. [ Ta wiadomość była edytowana przez: pik33 dnia 2003-03-01 09:27 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 03.03.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2003 no i niby wszystko racja co piszesz, ale popatrz na daty: Twoja wypowiedz 1 marca 2003 a poprzednia --> z grudnia 2002!!! Dwa miesiące leżał temat odłogiem, ale wciąż do niego wracamy i nawet tematu się trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts