deejaydave 06.08.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 A na jaka cene moge liczyc mnie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 06.08.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Do rozdzielni idzie 5x6mm2 ale podpiete sa tylko dwie zyly L i N Niech najpierw uporządkuje instalację i podepnie najważniejszą żyłę, wtedy można negocjować cenę. Również w instalacji wewnętrznej i rozdzielnicy należy wykonać prawidłowe przewody, właściwie podłączone, że o odpowiednich aparatach zabezpieczających nie wspomnę. Inaczej to fucha i partacka robota. 900,00 zł można wziąć za uczciwą pracę, potwierdzoną pomiarami, oświadczeniem i gwarancją tej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deejaydave 06.08.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Ok, dzieki jutro bedzie inny elektryk. Zobaczymy co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 07.08.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) No i co powiedział ? Żeby później nie wyszedł taki babol !! Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez elpapiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 07.08.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 No i co powiedział ? [ATTACH=CONFIG]326785[/ATTACH] Żeby później nie wyszedł taki babol !! Ciekawe za ile ten babol i czy z pomiarami i oświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 07.08.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Nie wiem.Miałem okazję zrobić fotkę, to zrobiłem. Mam ich mnóstwo, robione przy okazji różnych wezwań, interwencji czy też "panie ratuj".Moim najważniejszym narzędziem jest aparat fotograficzny, później wkrętaki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts