kamil094 06.08.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów, jest to mój pierwszy post na tym forum więc proszę mnie nie rugać za zły wybór tematu.Mam następujący problem:W moim(dosyć wiekowym) domu był kiedyś stary piec węglowy tzw. angielka. W jego miejsce został wstawiony kocioł miałowy i została wybudowana prowizoryczna kotłownia(oddzielenie pieca ścianką z płyty k-g). Chciałbym teraz dobudować kotłownię z prawdziwego zdarzenia i tam przenieść piec. Kotłownia będzie niewielka- ok 4mkw. Moje pytanie jest następujące:Jak wygląda dobudowa takiej kotłowni w świetle prawa, jakie dokumenty będą potrzebne aby rozpocząć budowę i jaki jest przybliżony koszt wszystkich papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.08.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 rozbudowa domu - kierowac się przepisami, ktore tego dotyczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts