ttstewart 14.08.2015 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jeszcze raz dziękujemy Wam za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.08.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 niktspecjalny napisał: Nie mogę.W wolnym kraju żyję.Po prostu się z nim nie zgadzam.... Możesz, ale nie powinieneś. sSiwy to specjalista, który - w odróżnieniu od Ciebie - wie, co pisze, gdyż się na tym po prostu zna. Nie mąć więc wiecej pytającemu w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.08.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) ttstewart napisał: Jeszcze raz dziękujemy Wam za wskazówki Powiem ,że bardzo ciekawi mnie jak przebiegły rozmowy .Merytorycznie pozdrawiam.a na tą personę wyżej także uważaj jest z tego samego ciała..Przyleciała do wątku nie aby tobie pomóc tylko troll-ować bez celu. Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez niktspecjalny troll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.08.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Gdyby komuś umknęło - przykładowy wniosek o podział http://www.um.warszawa.pl/sites/default/files/wniosek_gk-11-01_0.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 a nie lepiej wydzierżawić rolnikowi fragment, którego nie planuje się skorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 08.09.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ttstewart napisał: Jeszcze raz dziękujemy Wam za wskazówki Coś słychać (nowego) w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malina_B 09.09.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Ja na pewno bym nie sprzedawał - macie niepowtarzalną szansę na ładną działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts