Arek__ 20.08.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 planuję niebawem zakupić projekt Z147 z pracowni Z500,chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z Was może budował taki dom i ma jakieś sugestie ? chętnie poznam również Wasze opinie na temat w/w projektu,podaję link http://z500.pl/projekt/139/Z147,funkcjonalny-dom-z-wysoka-scianka-kolankowa-wykuszem-i-garazem/dane-ogolne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.08.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 w wiatrołapie nie zmieści się szafa. Tylko wieszaki. Zmieniłabym położenie łazienki na piętrze - dzieki temu dałoby się pokoje doświetlić wiekszymi oknami w ścianie szczytowej zamiast drogich okien połaciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek__ 21.08.2015 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 a jak byś ją zmienił ? generalnie to chcę z jednej całkiem zrezygnować, ponieważ u góry są dwie, i na dole jedna, a tyle mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.08.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 dałabym oba pokoje na boczną elewację, powiększyła okna a łazienkę przeniosła tam gdzie garderoba http://images67.fotosik.pl/1130/6d1dcd344c836a76gen.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek__ 25.08.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 bardzo fajne rozwiązanie zaproponowałaś tym sposobem powstają dwa duże pokoje, akurat jeśli chodzi o balkon, który napisałaś że jest elementem niepotrzebnym, ja uważam inaczej, doświetla przecież też pomieszczenie - i nadaje błysk w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 - generuje koszty budowy- bardzo łatwo popełnić błędy montażowe i potem cieknie- mostek cieplny Balkon nie doświetla - doświetla okno. I proszę zauważyć, że na projekcie to jest jedno wąskie wyjście balkonowe, a ja wrysowałam wielkie, szerokie okna. balkon jest za wąski by można było na nim zrobić taras. Czyli jest to tylko elewacyjny ozdobnik, dobrze wyglądający na komputerowych wizualizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek__ 03.09.2015 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 odwiedziłem dziś biuro projektowe, które również proponuje mi usunięcie balkonu, ponieważ może przemarzać i będzie wilgoć z tego powodu, zaproponowali na rzecz tego powiększenie tego domu równo z balkonem, będzie ponoć łatwiej docieplić... ale dochodzą do tego bardzo duże koszty przebudowy, całej konstrukcji i nie wiem jak za bardzo do tego podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.09.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 obetnij balkon a nie poszerzaj konstrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts