patryk.d 01.09.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) dzień dobry, jesteśmy na etapie poszukiwania projektu domu, ostatnio na portalu ładnydom trafiłem na recenzję housex03 (link : http://dompp.pl/projekt-domu-house-x03,124.html), który chyba najbardziej mi odpowiada, ponieważ poszukuję raczej czegoś nowoczesnego. Spodobała mi się również filozofia pracowni dotycząca limitowanej sprzedaży każdego projektu - na dzielnicy, gdzie posiadam działkę można spotkać kilka prawie identycznych domów Mam jednak małe obawy, w szczególności jeżeli chodzi o rynny ukryte w ścianach. Jak myślicie, czy już w fazie użytkowania nie pojawią się problemy z przeciekaniem, a w konsekwencji zamoknięcie ścian? Edytowane 1 Września 2015 przez patryk.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 05.09.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Szkoda, że autor projektu nie zamieścił kosztów budowywg mnie taki projekt, to ani dla bogatych, bo jeśli chodzi o funkcje to żadnych ekstrasów typu bilard czy sauna, a dla zwykłej rodziny raczej ekonomicznie zabijającyFunkcjonalnie dla mnie dom porażka, pokoje na górze wyglądają na słabo doświetlone, dziesiątki metrów na komunikację, taras na garażu nie wiadomo z jakim przeznaczeniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.09.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 oryginalny mały dom dla kasiastych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts