yarecki_wr 17.09.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Tu fakt nie dopytałem. W każdym razie nie ma co drążyć. Będzie piec kondensacyjny i kominek w razie problemów z gazem czy prądem. A przy okazji dziś wiedziałem fajne rozwiązanie wyciągu z okapu kuchennego gdzie rurę wyciągnięto przez dach i tam gdzieś wysoko jest urządzenie zaciągające powietrze zamiast zamontowane w kuchni. Dzięki temu nie hałasuje w kuchni choć pewnie większy problem w przypadku awarii.j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.09.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 piec kondensacyjny można umieścić też gdzieś na poddaszu, np. w pralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 18.09.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Co tam w pralni - w sypialni tez można! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.09.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 nie, bo jak się pali to nie jest taki super cichy. Ja mam na pietrze, właśnie w pralnio-suszarnio-kotłownio-schowku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts