Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolejny 1000 !

kodi_gdynia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie, nie, nie. Ja będę się trzymał tej 3 połówki rękami i nogami, a szef mnie wręcz do niej przywiąże. U nas teraz gorący okres i choć byłem na Kanarach, to nie na wczasach tylko w pracy, a teraz mi tu każą dymać na 2 etaty. Ja tam nie narzekam (zawsze to jakaś dodatowa kasa przy budowlanej dziurze budżetowej), zresztą wolę się męczyć pracą niż nudą.

Ty zaś bądź Mężczyzną i przyjmij - wkrótce - przodownictwo na Forum.

Gratulacje dla nowego tysięcznika. Pitbull trochę się nastukał w klawiaturę. Ale dziewczyny nie są zbyt daleko. Skorzystam z okazji i złożę gratulacje aktualnej czołówce. Obyście byli również niepokonani na budowach.

1 Frankai -1499 wiadomości

2 pitbull -1004 wiadomości

3 Alanta -827 wiadomości

4 Agnicha1704 -714 wiadomości

5 opal -637 wiadomości

6 dziuba -507 wiadomości

7 kodi_gdynia -453 wiadomości

8 ryniu -404 wiadomości

9 Majka -390 wiadomości

10 Alicjanka -387 wiadomości

S-O

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-07-05 21:00 ]

W życiu wygląda to trochę inaczej. Tutaj mogę mądrzyć się bezkarnie. Wypowiadam się tylko na tematy, które sam wybieram.W najgorszym przypadku mogę zostać usunięty. A życie to nie jest bajka. Trzeba się dostosować do warunków.

Pozdrawiam S-O

• 3 months później...