Marek88.8 10.09.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Powitać. Ktoś z forumowiczy realizuje ten projekt? Mam zamiar zacząć budowę tego projektu od wiosny 2016. Chętnie bym zobaczył u kogoś efekty budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotpaj 10.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Mnie to przeraża to wyjście z wiatrołapu do schodów, z widokiem na cały salon. Jeżeli masz dzieci, to to jest najgorsze rozwiązanie z możliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.09.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 dom mały jak mieszkanie w bloku (pokoje po 9 m2 salon 20 m2), ale balkony muszą być! Bo przecież lepiej jest wywalić kase w niepotrzebne balkony zamiast dodać 4 m2 na dodatkowy schowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 10.09.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 .. ten projekt przewija się przez FM ( albo ja już mam deja vu ) z tą spłuczką toalety w oknie i TV pod schodami, samochód ( nierealne wymiary na rzucie ) też będzie jakoś obijany tymi drzwiami. Mega ciasno i niefunkcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.09.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Łukasz - ten projekt to już dwudziesta druga wersja wariacji na ten sam temat, stąd deja vu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 12.09.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 ... i z tych " 22 ", czy też " 1000 i jednej nocy " jest choć jeden poprawny funkcjonalnie ?pytam, bo jestem daleki od przeglądania gotowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 skoro ludzie budują to pewnie jakoś się da tę spłuczkę zanotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 13.09.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 ... jakoś pewnie się da, jakoś i można pewnie funkcjonować w takim domu ... oby tylko nikt nie zaglądał przez to okienko z zewnątrz przy wejściu do budynku, bo może się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek88.8 14.09.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 (edytowane) Przewiduję tam kilka zmian. Powierzchnia użytkowa jest 90 ale całkowita 150. Co wy chcecie od okna w łazience? To jest małe okienko o góry więc co za problem zamontować spłuczkę? + roleta w oknie? Co do balkonów to jeden od strony szczytowej u mnie wylatuje. Zostaje tylko nad wejściem. Poza tym o gustach się nie dyskutuje. Ciasne ale WŁASNE. A z mieszkaniem w bloku jest zasadnicza różnica. Wiem co piszę, miałem tą przyjemność ( raczej nie przyjemność) mieszkać w bloku i NIGDY więcej. I każdy liczy koszty. Ten projekt jestem w stanie zrealizować za około 200 tys. (biorąc pod uwagę wkład własnej pracy przy wykończeniówce) A że nie chcę brać kredytów do końca życia to jest najlepsza opcja. Stać Cię na dom za 400 tys to buduj i nie krytykuj wyborów innych osób. Tyle w temacie. A pytanie kierowałem do osób które budują lub już mieszkają w tym domku. Jednak sam spam się pojawił. Edytowane 14 Września 2015 przez Marek88.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 14.09.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 lotpaj – wskazał swoje sugestie dot. strefy wejściowejelfir – podała świetne rozwiązanie wyrzucenia balkonów i zainwestowani środków finansowych na inne bardziej przydatne celeja – wskazałem okienko WC, TV pod schodami i drzwi uderzające w karoserię samochodu.... i chyba faktycznie to wszystko jw niepotrzebnie- nie ma tu grama spamu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczki 01.12.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 lotpaj – wskazał swoje sugestie dot. strefy wejściowej elfir – podała świetne rozwiązanie wyrzucenia balkonów i zainwestowani środków finansowych na inne bardziej przydatne cele ja – wskazałem okienko WC, TV pod schodami i drzwi uderzające w karoserię samochodu. ... i chyba faktycznie to wszystko jw niepotrzebnie - nie ma tu grama spamu ! bardzo fajny projekt. mam taki sam i jest super.jedynie 80 cm trzeba zrobić szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczki 01.12.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 no i jeszcze mam piwnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczki 01.12.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 efekt końcowy ,podoba mi się.parę rzeczy bym jeszcze zmienił ale to wyszło podczas prac jak już było zrobione i po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyniu360 10.12.2018 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Zmiany i plan gotowy jak marzenie i wady zniwelowane ja tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts