niktspecjalny 10.09.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Witam . Mistrzowie nic nie gotują kompletne zero.Ten co mnie obraził to nawet swój temat olał.Dałem Państwu dwa nowe tematy by udowodnić ,że Temat Przepisy Kulinarne żyje.Myliłem się .Cóż może w Jesiennych Rewolucjach będzie lepiej.Dział potrzebuje witaminy nawet tej krytycznej ale potrzebuje.Jeden ukradł mi temat topiku i topik zasnął.Ale może czas na zmiany . Potrząśnijmy nim i popatrzcie co się będzie działo jak coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Jak go czytam to mi ..........kuźwa się nic nie chce .Zniechęcił swą nachalnością , a potem niebytem.Strukturalny Pan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Do 23.09 .2015 już tuż tuż .Zdrowe gotowanie znowu zawita na moim stole , a z nim plejada gości witaminy lubiących. .Jak widzicie beze mnie ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.09.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Witam . Mistrzowie nic nie gotują kompletne zero.Ten co mnie obraził to nawet swój temat olał.Dałem Państwu dwa nowe tematy by udowodnić ,że Temat Przepisy Kulinarne żyje.Myliłem się .Cóż może w Jesiennych Rewolucjach będzie lepiej.Dział potrzebuje witaminy nawet tej krytycznej ale potrzebuje.Jeden ukradł mi temat topiku i topik zasnął.Ale może czas na zmiany . Potrząśnijmy nim i popatrzcie co się będzie działo jak coś napiszę.Sorry ale jakoś nie dostrzegasz, że wszyscy maja gdzieś te twoje "rewolucje". Kilometrowe posty ze zdjęciami marchewki i ziemniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Sorry ale jakoś nie dostrzegasz, że wszyscy maja gdzieś te twoje "rewolucje". Kilometrowe posty ze zdjęciami marchewki i ziemniaków. Niech biją w tarabany .Wybacz perm ale jesteś zaprzeczeniem gotowania.Miałem niesmak to jak mnie potraktowałeś, a potem wykasowałeś post ,olać cię totalnie- zupełnie.Nie przedstawiasz dla mnie żadnej wartości w żadnym moim topiku.Nie będzie kilometrowych postów co uderzy jeszcze bardziej w ciebie.Będą krótkie Jesienne Moje Rewolucje bo ty oprócz steka nie potrafisz nic.Wybacz ale nawet jak tu wlazłeś potwierdziłeś ,że nie masz honoru za grosz.Proszę nie pisz nic w moim nowym topiku .EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.09.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Niech biją w tarabany .Wybacz perm ale jesteś zaprzeczeniem gotowania.Miałem niesmak to jak mnie potraktowałeś, a potem wykasowałeś post ,olać cię totalnie- zupełnie.Nie przedstawiasz dla mnie żadnej wartości w żadnym moim topiku.Nie będzie kilometrowych postów co uderzy jeszcze bardziej w ciebie.Będą krótkie Jesienne Moje Rewolucje bo ty oprócz steka nie potrafisz nic.Wybacz ale nawet jak tu wlazłeś potwierdziłeś ,że nie masz honoru za grosz.Proszę nie pisz nic w moim nowym topiku .EOTMoże zamiast oceniać innych oceń siebie? Nie zauważyłeś, że jakoś nie ma chętnych, by pisać w twoich rewolucjach? Jesteś zupełnie bezkrytyczny wobec siebie. Każesz innym podziwiać, po pierwsze twoje dziwaczne i większości niezrozumiałe dywagacje na tematy okołokuchenne, po drugie dania, które w większości nie wyglądają apetycznie i zniechęcają do gotowania zamiast zachęcać. Zaj..stym twoim patentem są zdjęcia talerza z resztkami. Szykujesz kolejny wątek z kilometrowymi postami o niczym. Najpierw zdjęcie marchewki, potem ziemniaków, potem ziemniaków z marchewką, co, jak wynika z twoich komentarzy jest szczytem sztuki kulinarnej. Rano na śniadanie zjadłeś kanapki - pięć zdjęć, na obiad coś tam z woka, który jest super tylko dlatego, że go kupiłeś, bo większość tu nawet o czymś podobnym nie słyszała, do kompletu dziesięć zdjęć, z góry, z dołu, z boku i co tam jeszcze, potem twoja kolacja, oczywiście z kilkoma zdjęciami. Załóż sobie bloga i prezentuj podobne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 12.09.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Może zamiast oceniać innych oceń siebie? Nie zauważyłeś, że jakoś nie ma chętnych, by pisać w twoich rewolucjach? ......Załóż sobie bloga i prezentuj podobne pierdoły. A jak nierozważnie ktoś zapyta Można poprosić o przepis:) U nas w domu ja gotuję ;p Zrobię żonie niespodziankę to dostanie odpowiedź Dlaczego wybrałeś tą???.To inspiracje sieciowe bez opisu. Nie rozumiem cie. oraz To se zamów zupę .W Poznaniu nie dowożą jak pizze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.09.2015 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 (edytowane) http://images66.fotosik.pl/1174/b83a875efb4f292f.jpgPierożki chłopskie .http://images66.fotosik.pl/1174/4880a70b0df5b470.jpgWęgierka przesmażona a na nie lody waniliowe .http://images69.fotosik.pl/1174/105cb1c73768a4d5.jpgNaleśniki biszkoptowe z twarogiem i brzoskwiniami http://images69.fotosik.pl/1174/331bfebcadd4cad5.jpgWołowina jako Jesienna moja Rewolucja w przygotowaniu. Edytowane 13 Września 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.09.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 (edytowane) Talerz obfitości.Jak jesień to dużo i smacznie na talerzu . http://images69.fotosik.pl/1175/29a63b70b3a2c682.jpg http://images66.fotosik.pl/1175/46ae71fc689afa79.jpg http://images68.fotosik.pl/1175/6d83d12363a7d604.jpg http://images68.fotosik.pl/1175/7c8586e3e987dc86.jpg http://images67.fotosik.pl/1176/69f9b9142a2d6cc9.jpg http://images66.fotosik.pl/1175/405325bbe2d8fe1d.jpg http://images69.fotosik.pl/1175/84611affa9a02f44.jpg http://images69.fotosik.pl/1175/648e1b7faea32220.jpg Wołowina dusiła się pod przykryciem w piekarniku w papryce i cebuli 45 min.Zupa zamieniła się w sos.Bardzo dobra jak została dodana w mniejszej ilości wody do kurek na maśle duszonych..Dużo szczypioru i kopru. Edytowane 13 Września 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.09.2015 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Pomocnik ,krajobraz w drodze na Rewolucję .Rewolucja.Gotowanie i pokaz tego co udało się stworzyć właśnie w temacie kulinarnym i właśnie na FM to nie blog itp. li tylko przerywnik dla mocno strudzonych w codziennych zmaganiach w budowaniu swojego upragnionego gniazdka.Zrozumie to ten kto to widzi jak ja.To jest forum budowlane , a kilka inaczej pokazanych przepisów by poprawić humor , nikomu nie przynosi ujmy na honorze.Blog to blog a FM to FM.http://images68.fotosik.pl/1196/92caf711eb20f084.jpg http://images67.fotosik.pl/1196/bc6954e1b79ddfd8.jpg http://images66.fotosik.pl/1195/cb2fc1aed9734042.jpg Edytowane 21 Września 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Jestem i dzieńdoberek .a właściwie nocdoberek.Moi mili Państwo czas Rewolucji już tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.09.2015 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 bardzo zasmuciła mnie sytuacja pewnej forumowicz-ki to odreaguje i zrobię gyrosa - kebaba - shoarmę , taką w Rewolucjach.Będzie śmiesznie i wesoło na talerzu i w przygotowaniu.Zepsułem podstawkę na ręczniki jednorazowe i postanowiłem zrobić na niej w/w.Dlaczego w trzech osobach bo trzy różne przyprawy do każdej z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2015 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dzieńdoberek . Trzy przyprawy do gyrosa , kebaba i shoarmy .Dokładnie wymieszałem .Porcje z kurczaka odkorowałem od kości , posypałem przyprawami i zalałem jogurtem naturalnym.Pozostawiłem w lodówce do skruszenia.Nadziałem na w/w stojak .Efekt jest taki. http://images70.fotosik.pl/1204/2ada319622509620.jpg http://images67.fotosik.pl/1207/1a0c8e47eedc2ae9.jpg http://images70.fotosik.pl/1204/ba78d52c7c92741a.jpg http://images70.fotosik.pl/1204/08cfad33a8f63b04.jpg W międzyczasie zauważyłem ,że na tarasie po raz kolejny datura mi zakwitła. http://images68.fotosik.pl/1206/556100f8b80706e7.jpg http://images69.fotosik.pl/1205/bdf79143a565f5ea.jpg http://images69.fotosik.pl/1205/26caa3c03559d9ee.jpg Przyrząd jest to może następnym razem gyros , kebab , shoarma z mięsa wołowego w Jesiennych mych Rewolucjach sprawdzi się lepiej , choć tak zrobiony kurczak w temp.200 stC w termoobiegu jest delikatny i smakuje dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2015 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) Z ostatniej chwili dzieńdoberek. Jutro rano wyjeżdżamy na Pardałówkę do swojego apartamenciku.Aż na tydzień .Odpoczynek. Ten co mi ukradł temat topiku powinien ponieść karę.Ale nic to .Da się radę.Fotki z pitraszenia w nim i nie tylko będą. Kodu miejscowości nie podaje bo jakiś patafian chce robić z tego użytek.To jakiś baran bez szkoły.;) .Pisze mi jakieś głupoty na prv. Tu się rewolucyjnie prosto gotuje. , a on jakiś namolny jest. Zgłoszę to adminowi.Tak być nie może.Jutro jadą na spotkanie to po spotkaniu Fm wkleję fotki Rewolucji Jesiennej. Edytowane 25 Września 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.09.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jesienna śniadaniowa rewolucja na tarasie. Jesień mam, taras jest , rewolucja np. parówka w panierce z majonezu i krakersów jest, tylko pada... http://s2.postimg.org/72u9l3wgp/jesienne_rewolucje_i_pada.jpg http://s14.postimg.org/sioqdn9yp/jesienne2.jpg http://s14.postimg.org/vqt7qow8h/jesienne3.jpg Zaleje parówki czystym octem do jutra, będa bardziej rewolucyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.10.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Rewolucji nie będzie ponieważ moderator nie wysłuchał mojej prośby. Będzie za to co innego.CDN............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2015 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 (edytowane) Po przyjeździe z Zakopca znowu piękny dzień. .Rewolucyjnie się zaczyna to znak ,że Rewolucje Jesienne - moje znowu na wokandzie co widać i czuć..Znowu w swojej ulubionej karcmie. http://images66.fotosik.pl/1228/2a923fa959050704.jpg Zapytałem czy mogę zrobić kilka fotek na FM .Otrzymałem odpowiedź."Nawet powinienem" http://images66.fotosik.pl/1228/3484b46cc183ae10.jpg Weszliśmy fajnie uchach-ani a nawet nieco zrobieni po wstępnych napojach . Kwaśnica z żebrem i prund 72 st. .Nie te czasy ale zieńciunio gulgnął ze mną. Znowu Krupówki po 1,5 h były nasze.Nawet Panowie z ochrony nic nie mówili. http://images68.fotosik.pl/1228/9acdfd897a2474fe.jpg Żurek z ziemniakami . http://images70.fotosik.pl/1226/213cb9c37ed00229.jpg Barszcz i krokiet . http://images69.fotosik.pl/1228/20e456bfa36e3dcb.jpg http://images67.fotosik.pl/1229/a0a04d7148938f6c.jpg Wielkie brawa dla Pani Magdy .Zrobiła świetną Rewolucję.W ulubionej karcmie znowu zaświtało.dania znane ,proste zrobione z gustem bez zbędnego przepychu . Edytowane 4 Października 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.10.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Straśnie drogo ta śliwowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2015 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Straśnie drogo ta śliwowica Piękna kobieto.Rachunek nie kłamie. Ale nie o to mi chodziło.Nie szukam z tobą zwady.Widziałem zdjęcia.Przepraszam i szacun .................. jaki należny jest kobiecie o wieku której nie należy prawić.Wiem ,że zdjęcia nic nie tłumaczą ale szacunek wielki i trzymaj się zdrowo.Pomyliłem się w rozmowach ............Jeszcze raz przepraszam za zbędną polemikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 04.10.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Prawie tyle co dobra jesienna wołowina. http://s1.postimg.org/rvwx1gkvj/jesienna_wo_owina.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.