ada_marcin 04.10.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jesienna śniadaniowa rewolucja na tarasie. Jesień mam, taras jest , rewolucja np. parówka w panierce z majonezu i krakersów jest, tylko pada... http://s2.postimg.org/72u9l3wgp/jesienne_rewolucje_i_pada.jpg http://s14.postimg.org/sioqdn9yp/jesienne2.jpg http://s14.postimg.org/vqt7qow8h/jesienne3.jpg Zaleje parówki czystym octem do jutra, będa bardziej rewolucyjne. ŁAŁ!!! Czekam na jesienne rewolucyjne tarasowe parówki. ps ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Rewelacyjne -rewolucyjne ale jakie wymowne. http://images70.fotosik.pl/1228/cb05b84e4c142cb8.jpg http://images69.fotosik.pl/1230/2b4fafcf261408a7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.10.2015 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 http://images70.fotosik.pl/1228/043307472b8b9abc.jpg Gulaszowa.Pięknie podana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.10.2015 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 (edytowane) Dzieńdoberek. http://images68.fotosik.pl/1231/376b4a75705e782c.jpg http://images68.fotosik.pl/1231/897a11645eb05c5f.jpg http://images66.fotosik.pl/1231/f15fc7c1f7458d05.jpg a śniadanie ,a jajecznica ,a parówki..Jajecznica na kęskach z wędzonego żeberka, taka tu moda i szczypior. http://images70.fotosik.pl/1229/96222c54dbb4fd41.jpg http://images66.fotosik.pl/1231/7ac428dc11fccdec.jpg Time odmierza topliwość sera wędzonego w parówkach tym razem z mleka od owcy .Zegar sam wybierałem. http://images70.fotosik.pl/1229/5326efbfcc1e5873.jpg http://images69.fotosik.pl/1231/067119cf71c7a84a.jpg Ze względu na córcie bo w błogosławionym stanie zażyczyliśmy sobie jaja dobrze ścięte. http://images66.fotosik.pl/1231/e8ae67882b41ad23.jpg Skromny obiad.Popatrzcie na klimat ogóra , fasolki szparagowej bez łyka (no fantastyczna).Frytki z odmiany tej ...........rewelacja.Panierowane żeberko i sznycel z tartym oscypkiem tym razem krowim. http://images68.fotosik.pl/1231/bec4125a54616d91.jpg http://images66.fotosik.pl/1231/1455fbd6959a423a.jpg http://images66.fotosik.pl/1231/896b5490019f1226.jpg Małosolny czosnkowy.Rewelacja. http://images69.fotosik.pl/1231/0e3737caa21a48c0.jpg Odpoczynek i do"moherowy raj".Watra cud natury. Edytowane 5 Października 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.10.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ....Przepraszam i szacun .................. Pomyliłem się ..... To prawda. :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarceliMarek 06.10.2015 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Chyba zrobiłem się głodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.10.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 To prawda. :p:p Wiesz przynajmniej dlaczego???. Dlatego ,że nie wiedziałem kim jesteś dla Muratora nie dla FM a dla Muratora.Poważna kobieta i jak popatrzyłem na zdjęcia to mnie przytkało. .Wiem na czym stoję , a zaczynam stać coraz mocniej.Moje oczy ujrzały co chciały.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2015 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Mój ty smutku... Jak teraz żyć z tym odkryciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Mój ty smutku... Jak teraz żyć z tym odkryciem? Wybacz .........nie da się ale łagodnie , przyjaźnie.............. kto chcącemu zabroni. http://images68.fotosik.pl/1246/d7a2cdb213b405c0.jpg http://images69.fotosik.pl/1246/3c18c21c09f36b82.jpg http://images70.fotosik.pl/1245/a7fb254920d8221f.jpg 1.dobre ale zimne 2.kromka chleba cebulowego z oscypkiem i cebula czerwona grillowana 3.wiadomo co, jeszcze bez ciasta naleśnikowego i bez tartego oscypka wedzonego Edytowane 10 Października 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2015 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) Dzieńdoberek . Liście opadają , na tarasie datury mi zmarzły ,trawniki za to cudnie się zazieleniły , winogron wisi i czeka na zbiór ,a Rewolucja Jesienna nadal trwa.Jakiś swobodny obiadek z dwóch dań ale nieco odbiegający od standardów obiadowych dobrze pasujący i mieszczący się w ramkach moich Jesiennych Rewolucji .................. .Uśmiechnijcie się dziś jest tez dzień. Mam pierożki z mozzarellą,bazylią i pomidorami.W planach barszcz czerwony......... nie zabielę go.Białą kiełbasę surową , moją zamrożoną , chcę rozmrozić i zapiec z czosnkiem i cebulą w białym wytrawnym winie i miodzie.Najpierw podsmażę ją na patelni z cebulą i czosnkiem wyjmę i włożę do naczynia żaro , by potem dodać miód i zebrać smaki ze smażenia wytrawnym białym winem.Jest pomysł.Ziemniaki chyba ze szczypiorkiem i śmietaną.Rwana sałata nie lodowa czy kapusta pekinka oczywiście w winegrecie. Edytowane 11 Października 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2015 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 (edytowane) zanim coś zrobię takie tam rewolucje na talerzu z Zakopanego i okolic . http://images69.fotosik.pl/1247/65a6d6f635c7faf5.jpg http://images66.fotosik.pl/1250/5f26d061033d5a7c.jpg http://images67.fotosik.pl/1248/df0217fb85eb3c1a.jpg Pstrąg miał być lekko grilowany z masłem ale wyszedł nieco za delikatny.Ktoś wspominał o wielorybach .Pokażę je może bez cenzury bo jak widać w ubliżaniu nie mają sobie równych nie prezentując się przecież tu na FM.Mniejsza o to.Ładny dzień , gotować czas zacząć. Edytowane 12 Października 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2015 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 To by było na razie na tyle .Widzę ,że już inni powstawali to niech piszą.Zawsze mnie to zastanawia jak to robią .Do zobaczenia. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.10.2015 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) Dzieńdoberek http://images70.fotosik.pl/1248/23106275277d5513.jpg http://images67.fotosik.pl/1251/db08e29dc4c3e5ff.jpg http://images68.fotosik.pl/1250/23c8c38b180f5671.jpg http://images70.fotosik.pl/1248/ffb77dbe4b46b94d.jpg Najpierw były grzyby ,potem moje najdroższe co mam i cenię bardzo , a następnie Gubałówki grill i kiełbasa z musztardą.Kocham ją nad życie i chciałem jej kupić ale baca nie chciał sprzedać..Rewolucja tego dnia była bardzo obfita i skończyła się wspaniałą kolacja w apartamencie. Edytowane 12 Października 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.10.2015 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Dzieńdoberek. Zaplanowałem na dzisiaj delikatnego fileta z dorsza po grecku i coś co go lekko zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.10.2015 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Dzieńdoberek. Piękne danie , piękną Rewolucję Jesienną, powinna przedstawiać czasami piękna kobieta. .Jedną mam , a nawet dwie. Tylko jak je uprosić?;)talerz i na nim coś zjadliwego,gustownie -nawet śmiesznie podanego , to jeszcze nie wszystko.Musi być jeszcze to piękno ,bo cóż np. na targach samochodowych znaczą samochody bez hostess - Pań podkreślających piękno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 ŁAŁ!!! Czekam na jesienne rewolucyjne tarasowe parówki. ps ha ha ha Ado prawówki mam, ale warto zaserwować coś realnego smacznego i prostego, np. chleba naszego powszedniego. http://s4.postimg.org/y139y9a19/sniadanie1.jpg http://s14.postimg.org/xi3wdpqhd/sniadanie2.jpg http://s7.postimg.org/v8yj0mpfv/sniadanie3.jpg http://s12.postimg.org/59vwgr1tp/sniadanie4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Uzupełnieniem prostoty i smaku jest sos czosnkowy taki na chłopską nutę. http://s18.postimg.org/3z2zesp6h/sniadanie5.jpg http://s3.postimg.org/m543qot8j/sniadanie6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.10.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Uzupełnieniem prostoty i smaku jest sos czosnkowy taki na chłopską nutę. http://s18.postimg.org/3z2zesp6h/sniadanie5.jpg http://s3.postimg.org/m543qot8j/sniadanie6.jpg Jakie są składniki tego sosu? ps proszę o odpowiedź w normalnym temacie, np. kulinaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Dzieńdoberek. Zaplanowałem na dzisiaj delikatnego fileta z dorsza po grecku i coś co go lekko zaskoczy. Dorsz, co za zbieg okoliczności. Jest juz prawie gotowy. Idealne danie na jesień http://s14.postimg.org/dzj29g029/dorsz_jesienna_pora.jpg, jak i na cały rok. I zupa krem z selera. http://s14.postimg.org/c94mlp7wx/dorsz_jesienna_pora2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.10.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 http://s18.postimg.org/f4oshiumh/dorsz_jesienny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.