Domi1 10.09.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Cześć, Zamierzam kupić mieszkanie o pow. 68 m2 (plan w zał.), w którym jest całkiem spory korytarz. - Chciałabym uzyskać jak najciekawszą aranżację kuchni i salonu, minimalizując powierzchnię tego korytarza. - Dodatkowo zastanawiam się czy w salonie znajdzie się miejsce na stół obiadowy i półwysep w kuchni. - Czy w sypialni jest szansa na postawienie szafy wnękowej, przy rozmiarze łóżka ok. 160x200 cm? Z góry dziękuję za wszelkie propozycje. Pozdrawiam, Domi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.09.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 za mały obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi1 11.09.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jak próbuje dodać większy rozmiar, to dostaję komunikat, że zdjęcie jest za duże Przesyłam na priv może wtedy będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarny 11.09.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 To zapewne chodzi nie tyle o rozdzielczość co o wielkość pliku (ile zajmuje megabajtów). Ja wstawiałem naprawdę duże obrazki w swoim temacie (chyba 1600x900 pixeli) i bez problemu się dodawały. Spróbuj bardziej skompresować JPGi? Z reguły jak masz w jakimś*programie opcję zapisu JPG to możesz wybrać stopień kompresji; w takim przypadku ustaw np 80% zamiast 100% czy tam 95%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts