Vijana 15.09.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Planuję jakąż zmianę. Najlepiej byłoby jakby się wygospodarować dwa osobne pokoje dla dzieci i dla nas sypialnie. Myślałam aby wyburzyć ścianę między kuchnię i korytarzem. Kuchnie trochę zmniejszyć i zrobić ją z takim wyższym barkiem aby była trochę osłonięta a w pozostałej części ustawić jakąś kanapę i ławę byłaby to mała część dla gości aby posiedzieć przy kawie. Przyłącze wodne jest pod ścianą od strony schodów. W razie większych imprez nasza sypialnia miała by tylko łóżko aby tam wnieść stół itd. Nie wiem czy to ma sens bo będzie chyba mało miejsca, ale chciałam aby dzieci miały osobne pokoje. Teraz córka śpi na przeciwko kuchni a syn jeszcze z nami w pokoju w łóżeczku. Może macie jakieś ciekawe propozycję i pomysły. Edytowane 15 Września 2015 przez Vijana nie dodałam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) http://images69.fotosik.pl/1180/bd14b0ad25f15011gen.jpg Edytowane 15 Września 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 w sypialni normalna szafa, bo przecież nie będziecie wchodzić do pokoju nastolatków rano po ubrania.Do sypialni bardzo szerokie drzwi przesuwne.Salon przedzielony niską ścianką oddzielającą kuchnię od kanapy. Z jednej strony dwuosobowa kanapa a z drugiej stół. Z boku kanapy płytkie witrynki 40 cm na kieliszki, rzadziej używane serwisy. Najlepiej dołem szuflady na obrusy.W części kuchennej L to lodówka zabudowana w słupku.Między pokojami dzieci dodatkowa szafa na pościele, odkurzacz, itp. łazienka - przesunięte drzwi, aby zmieścić normalną szafę na kurtki przy schodach. P- pralka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.09.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 http://images66.fotosik.pl/1180/1eb83b7431f4acc9med.jpg http://images67.fotosik.pl/1181/4b5b19bf3b9d7e43med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vijana 15.09.2015 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Elfir plan bardzo fajny podoba mi się. Tylko tam gdzie wejście do pokojów dzieci będzie chyba zezwolenie potrzebne bo jest ściana nośna i nie chciałam jej początkowo ruszać. Jeśli chodzi o łazienkę to ruszać jej nie będziemy bo jest świeżo po remoncie a ten mały kwadracik przy niej to skrytka gdzie mamy odkurzacz właśnie i różne narzędzia jeszcze maż trzyma. Mamy jeszcze altanę której nie ma na planie i tam trzymamy odzież wierzchnią więc o tyle nie musimy kombinować gdzie umieścić szafę na nie. A jeśli chodzi o kuchnie to zlew mamy akurat po drugiej stronie bo tak było zrobione (pomimo innych planów). I jeśli chodzi o kuchnie to cały czas marzy mi się barek. Ale chcę aby było tak ze wysoki barek który odgradzał by kuchnie i żeby bałaganu nie było widać a od strony kuchni byłby tam blat aby możńa było go uzywć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 pytanie czy tam jest jeden podciąg na oba drwi czy dwa osobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vijana 21.09.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 pytanie czy tam jest jeden podciąg na oba drwi czy dwa osobne? Nie mam pojęcia jak to jest zrobione. Będę musiała się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 jakby co, można zostawić słup konstrukcyjny i obłożyć np. lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts