ZoE_ 22.09.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 od dawna zastanawiam się nad cegłą w salonie z aneksem kuchennym. pomieszczenie jest dość małe ~20m2, wymiary ok. 3,7m na 5,3m. cegła znajdowałaby się na zaznaczonej na rysunku ścianie, pomiędzy szafkami kuchennymi oraz za kanapą. czy według Was cegła nie przytłoczy tak małego wnętrza, nie sprawi, że będzie zbyt ciemno, ponuro? może lepiej umieścić ją tylko w części kuchnnej? proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz550 22.09.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Tutaj bardzo podobny układ pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZoE_ 22.09.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Tutaj bardzo podobny układ pomieszczenia dzięki, widziałam już ten film. tylko, że tutaj cegła jest jasnoszara, a ja chciałam starą, czerwoną cegłę. nie dodałam tego w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemres 22.09.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Bardzo ładnie to będzie wyglądać moim zdaniem. Od dawna podobają mi się rozwiązanie z cegłą w salonach lub kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 na forum ktoś pokazywał mieszkanie z podobnym układem i cegłą na jednej ze ścian przez całą długość pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZoE_ 24.09.2015 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 na forum ktoś pokazywał mieszkanie z podobnym układem i cegłą na jednej ze ścian przez całą długość pomieszczenia a nie kojarzysz może kto? gdyby ktoś miał te zdjęcia to proszę o link! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.09.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 niestety, próbowałam znaleźć. Na pewno pokazywał mieszkanie we wątku kuchennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byYoa 25.09.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ja tak robię, czerwona cegłą przykryłam komin i fragment ściany, jeszcze nie mam fug ale mogę wrzucić pozniej zdjęcie na moim blogu jest moj prowizoryczny projekt, bedzie to kuchnia z białymi prostymi frontami, czarnymi blatami, czarna lodówka side by side, nierdzewne dodatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-h 26.09.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 byYoa, jeśli możesz to bardzo proszę o wklejenie zdjęć, bo też planuję czerwoną cegłą obłożyć komin i część ścian.. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZoE_ 27.09.2015 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 niestety, próbowałam znaleźć. Na pewno pokazywał mieszkanie we wątku kuchennym. dzięki, będę szukać. Ja tak robię, czerwona cegłą przykryłam komin i fragment ściany, jeszcze nie mam fug ale mogę wrzucić pozniej zdjęcie na moim blogu jest moj prowizoryczny projekt, bedzie to kuchnia z białymi prostymi frontami, czarnymi blatami, czarna lodówka side by side, nierdzewne dodatki... fajny projekt, czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.09.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 on miał kuchnię z półwyspem (w formie U) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
averesta 29.09.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Bardzo fajny pomysl. Od strony wizualnej będzie to wyglądać na prawdę nieźle. Lubię połączenia cegły ze zwykła ścianą. Szczególnie w kuchni i w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byYoa 29.09.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) sciana po lewej bedzie taka: sciana po prawej: teraz jest tak: jak cegła wyschnie będziemy ją fugować i impregnować Edytowane 29 Września 2015 przez byYoa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byYoa 09.03.2016 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Cegła już po fugowaniu, kuchnia już prawie na wykończeniu...czekamy na granitowe blaty wiecej na blogu, zapraszam: bitedelite.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 10.03.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Bardzo mi się to podoba! Niestety Mój się na to nie zgodził. Zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 12.03.2016 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Cegła to dobry pomysł, jak dla mnie najlepiej wyglądałaby bardziej w pokoju niż w kuchni, ale to moje zdanie. Też miałabym dylemat na twoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriann 13.03.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 W pokoju wygląda świetnie to prawda, ale w kuchni nie radzę ponieważ jest cięzka w utrzymaniu a wiadomo jak jest w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaWam 17.03.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 A ktoś z Was kładł może imitacje cegły z tynku? Niedawno widziałam film na youtubie, na którym facet robił coś takiego. Na filmie wyglądało to jak prawdziwa cegła. Zastanawiam się jaka jest tego trwałość i ile kosztuje położenie czegoś takiego? Nie chciałabym, żeby koszt takiej imitacji cegły był niewiele niższy od prawdziwej cegły. Ktoś z Was ma coś takiego u siebie w domu/mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riders 15.11.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Ja ma cegłę w salonie, mieszkanie jest dość ciemne, ale sprawdza się super. Daje taki efekt przestronności wbrew pozorom. Cegła dzięki temu, ze wystaje, daje efekt 3 D. Niczym się tego nie osiągnie. Ja mam cegłę rozbiórkową, sprawdziła się idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts