zorzk7 26.09.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Witajcie.Anjap.Podobnie jak Miedziannik i Mistalova również głosuję za większym grzejnikiem, bez wentylatora.Bezinteresownie.Rodzice na pewno będą zadowoleni.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedziannik 26.09.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Jeszcze jest opcja dołożenia drugiego grzejnika,ale zależy jak instalacja zbudowana,co łatwiej,wymienić niż dostawić. To wszystko może ocenić instalator na miejscu,tu można tylko gdybać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 26.09.2015 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Niestety drugiego grzejnika nie da się dołożyć. Możemy dać dłuższy o jakieś 10-15 cm ( z jednej strony jest ściana a z drugiej drzwi balkonowe). Głębszy tylko na siłę, bo będzie wystawał spod parapetu. Tak że zdecydowane - kupujemy wentylatory z Aliento. Dam znać jak się sprawują. Oczywiście jak tylko sezon grzewczy ruszy.Jeszcze raz dziękuję za wszelkie uwagi i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebapulawy 08.10.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 witamChciałem zapytać autora wątku czy juz zakupił w/w urządzonko i zdążył przetestować?Jakieś opinie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.10.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Witam. Anjap,też bym radził kupić przewymiarowany (dużo większy.bądź głębszy) grzejnik płytowy,niż konwektor z wentylatorem=mniej kurzu i nie trzeba za prund płacić,który zużywa Bez przesady, jaki kurz? Kurz to może być przez pierwsze kilka sekund działania tego wentylatora. W dodatku prądu pobierze na około 10zł miesięcznie. Na sezon nie są to spore koszty, rym bardziej że te wiatraki będą raczej pracować sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 09.11.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 No to wracam z wieściami o wentylatorach. Póki co zimnych dni było raptem kilka , ale urządzenie podłączone i "użyte" kilka razy. Działa z powodzeniem, pracuje cichutko, prawie go nie słychać. Włączane było sporadycznie - wieczorem i rano przez te kilka dni. Pokój dogrzany Sądzę że koszty prądu jaki pobierają będą znikome - gdzieś czytałam na stronie producenta, że przy pracy 8 godzin dziennie, przez ileś tam dni w roku ( chyba chodziło o cały sezon grzewczy) to koszt będzie rzędu kilku złotych. Rodzice na razie nie używali tego 8 godz non stop, nie było takiej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 17.01.2021 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 Witam. Temat stary Ale teraz ja mam taki problem jak Ty wtedy. Może masz jeszce konto tutaj i prosiłbym o potwierdzenie lub zaprzeczenie oponi o wentylatorkach . Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 17.01.2021 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 napisz wiadomość prywatną to może dostanie powiadomienie na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 05.01.2022 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 Witam. Ja zamontowalem te wentylatorki. Jeden rok temu a jeden teraz. Źródło wcześniejsze kocioł na węgiel. Teraz PC. Wentylatorki podniosły temp w pokoju od 1.5 do 2 st C w pokoju przy takim samym zasilaniu. U mnie to wystarczyło. Zakup udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redox7 05.01.2022 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 polecam https://www.aliento.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts