radek majsterek 25.09.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Proszę o pomoc w doborze farby i sposobu malowania paneli szklanych w kuchni. Właśnie położyłem lacobel tylko pomyliłem kolor i zamiast jasnego szarego zamówiłem ciemny szary.Wydaje mi się, że najtańszym sposobem będzie przemalowanie tego, tylko nie wiem jaką farbą i jaką techniką. Pędzel, wałek, czy spray. W tym miejscu gdzię chce je przemalować nie ma kuchenki więc problem z ciepłem i parą odpada pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.09.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 ciekawe jak to sobie wyobrażasz? Jak nałożysz farbę na farbę, to i tak będzie widać ciemny szary. Jak pomalujesz z wierzchu to równie dobrze ścianę możesz pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek majsterek 29.09.2015 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 ciekawe jak to sobie wyobrażasz? Jak nałożysz farbę na farbę, to i tak będzie widać ciemny szary. Jak pomalujesz z wierzchu to równie dobrze ścianę możesz pomalować. Może za słabo zaakcentowałem, że panele są już położone...Po prostu nie podoba mi się kolor i chcę inny. Malowanie z zewnatrz, okleina czy jakkolwiek inaczej bez tłuczenia tego co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 29.09.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Jakbyś tego nie pomalował wyjdzie kicha. Lepiej zostaw jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 30.09.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 A czym te panele przykleiłeś że nie da się go zdemontować ? Jak silikon jakiś, to myślę że cienkim drutem / struną można by to wyciąć i zrobić jak należy. Malowanie po stronie czołowej da moim zdaniem słaby efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 30.09.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jakbyś tego nie pomalował wyjdzie kicha. Lepiej zostaw jak jest... dokładne będzie kicha - jak już to zrywać , przed zerwaniem oklej szybę folią samoprzylepną unikniesz części szkła. Jeżeli chcesz odciąż musisz odsunąć szafki i drutem cienkim jechać od góry do dołu ( drut kupisz w obi, castorama itp - warunek cienki na końcach zawijasz drewienka i jedziesz góra dół - kazdy sylikon odejdzie) Kilak razy zrywałem lustra i dawało rade czasem bez pęknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts