radek majsterek 25.09.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Mam w łazience lustro na ścianie 1x2m wklejane między kafle i niestety wyszły straszne szpary. Od 1mm do nawet 5mm. Nie chce tam kłaść fugi bo i tak będzie to widać. Myślałem o obklejeniu krawędzi lustra jakimś paskiem srebrnymWypatrzyłem, że można kupic w sklepach z auto-tuningiem takie chromowane listwy samoprzylepne np, półwałek 3mm x 9mm, jednak wolałbym coś albo całkiem płaskiego albo specjalnie dedykowanego do ozdabiania luster. Wałek może wystawać i psuć efekt.Wiecie gdzie można coś podobnego kupić, ewentualnie jakieś inne rozwiązanie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.09.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 listwa sztukateryjna ścienna + farba albo szlakmetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts