rena403 30.09.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Witam serdecznie,to mój pierwszy post na tym forum także proszę o wyrozumiałość. Mam nadzieję,że znajdą sie jakieś życzliwe duszyczki i pomogą mi z aranżacją kuchni.Nie mogę się zdecydować co i jak poustawiać aby wszystko wyglądało ładne a przede wszystkim było funkcjonalne. Nie jestem zwolenniczką ustawiania zlewu pod oknem i być może dlatego kuchnia stała sie dla mnie wyzwaniem a już od dłuższego czasu problemem. Chciałabym aby w kuchni znalazł się mini bar lub został przedłużony blat roboczy, ewentualnie może wyspa? pod spodem załączyłam zdjęcia mojego autorskiego -oczywiście amatorskiego projektu kuchni. Jak myślicie czy taki projekt ma rację bytu i jest do zrealizowania. nie wiem gdzie dokładnie umieścić piekarnik i mikrofalówkę?Mam nadzieję, że pomożecie i usłużycie radą. Czekam na wszelkie pomysły. załączam również zdjęcie kuchni na której w większości się inspirowałam.Wymiary kuchni 430x340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 01.10.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 (edytowane) Edytowane 1 Października 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 wyspa i stół razem w jednym pomieszczeniu to zły pomysł. Kuchnia jest duża, przestronna i można byłoby tam wstawić pełnowymiarowy, wygodny stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 01.10.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Zgadzam się z Elfir. Nie warto za wszelką cenę podążać za modą, zagracisz tylko pomieszczenie. Wygodny stół będzie zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 01.10.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Wszystko zależy od tego czy jest osobna jadalnia czy to jedyny stół do jedzenia,wyspa jest fajna ale w otwartej kuchni tutaj jedynie półwysep lub stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena403 01.10.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Anika1003 dziękuję za pomysły. Ten drugi jest mi bliższy. Kinka w domu planuję jeszcze duży stół w salonie, także w kuchni nie byłby jedynym stołem. Elfir i arek570 w takim razie gdybym zdecydowała się na stół to jak ustawić agd i meble. Zbiliście mnie z tropu i teraz dopiero pustka w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena403 10.10.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 hej. mam pytanie. gdzie w takiej kuchni umiescic mikrofalowke?czy takie ustawienie mebli i agd bedzie funkcjonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts