hano77 02.10.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam kupiłem projekt gotowy http://extradom.pl/projekt-domu-dom-przy-przyjemnej-12-bis-KRK1339?lustro=1 i mam zagwostkę jeśli chodzi o kotłownie.Chcę tam wydzielić(na wysokości komina) drugą toaletę i postawić ścianę działową.A w dalszej części kotłowni myślałem o pralnio-suszarni i schodach na poddasze.Jaka jest Wasza propozycja albo pomysł zagospodarowania tej części domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.10.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 w tym projekcie aż prosi się o jeszcze więcej zmian.Chociażby garaż - będzie ogromnym mostkiem cieplnym reszty domu, bo brak jest oddzielenia termicznego miedzy garażem a częścią mieszkalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hano77 02.10.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Garaż będzie nie ogrzewany,kotłownia zresztą też a na resztę zmian jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.10.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ale z te nieogrzewane pomieszczenia będą ciągnąć ciepło z sąsiednich ogrzewanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hano77 04.10.2015 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 nie koniecznie,na forum wyczytałem że wcale nie musi tak być.Poza tym myślę o likwidacji drzwi do garażu z kotłowni(jeśli taka będzie potrzeba).Problem mam z kotłownią tj jak i gdzie zrobić tam schody na górę,wydzielić toaletę i pralnie.Garaż ma wymiary 6x4 po adaptacji a kotłownia 2,2x6.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts