Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie wróciłam z koncertu. Świetnie było, młodość mi się przypomniała. Właśnie wciągam pyszny serek z Holandii przywieziony i popijam dobre winko... Tak mi dobrze, że... uszyję drugiego (znaczy piątego) Królika na Życzenie. No to się bijcie o niego, bo okazja niebywała. Tylko proszę o wyrozumiałość - dwa króliki szyje się trochę...

To poproszę królika za 60 zł-mogę poczekać ;-)

jelonka mi tak z przed nosa śmignąć jedząc serek nie ładnie , no dobrze niech będzie jelonek za tego szytego królika :) za królika damy 60 +10 za samodzielne wybranie koloru królika czyli razem 70pln przebijamy kontradmirała :) Edytowane przez Jarek_i_Justyna

Jarek i Justyna, mam wrażenie, że Kontradmirał post wcześniej śmignął Wam Drugiego Króliczka na Życzenie.

Wusia, cena wywoławcza była jak za pierwszego (zapomniałam napisać - czyżby już wina wina?), ale już Kontradmirał podbił.

jelonka mi tak z przed nosa śmignąć jedząc serek nie ładnie , no dobrze niech będzie jelonek za tego szytego królika :) za królika damy 60 +10 za samodzielne wybranie koloru królika czyli razem 70pln przebijamy kontradmirała :)

Mój ,mój za 85 zł poproszę:-)

..... jakie są reguły?

Na stronie 1 jest przedmiot i cena - aktualne? Do przebicia? Czy to cena zakupu i pierwszy kto się zgłosi kupuje (ale wtedy to nie licytacja).

Rzeczowo to chcę doniczkę nr 1. Jeśli licytacja a aktualna cena to 70zł to z góry oferuje 99zł.

Kto da więcej - taka to reguła :) Donica Wasza - chwilowo :)

Dobry wieczór Wszystkim :)

Prawie się spóźniłam.

Poproszę czarujący uśmiech Tomka za 50zł i przepis na suszone pomidorki by Wu za 20zł.

Nigdy nie jest za późno na takie decyzje :)