zone 12.07.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 jakie są optymalne wymiary wanny narożnej, aby było wygodnie, praktycznie i ładnie? Kupiłam 130 x 130 i wydaje mi się , że jest za duża i będzie trzeba nalewać do niej wodę przez pół godziny... może jeszcze zdążę ja wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.07.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Ja mam wannę 150 x 150 więc troszkę większą od Twojej ale dla nas taka jest optymalna. Troszkę czasu zabiera napełnienie ale nam to nie przeszkadza a poza tym nie musisz nalewać wanny do pełna to będzie szybciej A i jeszcze jedno w mniejszej wannie może być niewygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelko 12.07.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 My mamy 170x110 i wg mnie jest to wymiar wygodny. Najlepiej wypróbuj - po prostu wejdz do niej w sklepie i sprawdz czy jest dobrej wielkości - my tak robiliśmy, choć budzi to czasem zdziwienie innych klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.07.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Zone 130x130 do bardzo mała wanna więc raczej jeśli już wymieniać to na większą. Używałem zarówno wanny naroznej jak i zwykłej - prostej. Dużo praktyczniejsza jest wanna zwykła. A jeśli już narozna to tylko asymetryczna. Jak się chce umyć wannę narożną to niestety trzeba do niej wejść, albo mieć strasznie długie łapki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 12.07.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Zone Jak się chce umyć wannę narożną to niestety trzeba do niej wejść, albo mieć strasznie długie łapki Ja liczę na gąbkę "na patyczku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 12.07.2004 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 mała bynajmniej sie nie wydaje zajmuje mi sporą część łazienki, ale to już inna sprawa - po prostu przyzwyczaiłam się do powierzchni łazienki bez "zabudowy" a co do mycia wanny, będą to pewnie ciężkie chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 12.07.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Marbo Gabka na patyczku nic Ci nie pomoże. Zwykle na brzegu wanny stawia sie różne szmpony, mydła, żele itp. Przynajmniej u mnie taki zwyczaj panuje gąbką na patyczku tego do mycia nie przestawisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ 14.07.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 obecnie w kamienicy mam wannę 150x150.problem z umyciem owszem jest.Ale jeżeli posiadasz małego dwu trzyletniego niesfornego brzdąca to sprubuj go złapać w takiej wannie gdy ucieknie na półkę i w kąt łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 14.07.2004 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 obecnie w kamienicy mam wannę 150x150.problem z umyciem owszem jest.Ale jeżeli posiadasz małego dwu trzyletniego niesfornego brzdąca to sprubuj go złapać w takiej wannie gdy ucieknie na półkę i w kąt łazienki na czym polega problem z umyciem? mam właśnie trzyletniego, niesformego brzdąca, ale mnie pocieszyłaś a tak przy okazji jaka jest wysokość Twojej wanny z zabudową, bo moja jest dość wysoko - mniej więcej do uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ 14.07.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 zone - aby umyć wannę muszę wchodzić do środka.Natomiast moja córka nie należy do usłuchanych dzieciaków i gdy przy kąpieli uciekła mi na półkę wanny i dalej na jej brzeg to ciężko było mi ją sięgnąć i zdarzyło się tak że sięgając ją poślizgnęłam się na mokrych płytkach i prawie ukąpałam się cała. Na szczęście dzieciaki rosną i te problemy mijają. A wysokość wanny to chyba ok.60 cm.Jak wrócę do domu to zmierzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 20.07.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 A czy użytkownicy wanien 150x150 używają ją iako jedno- czy dwuosobową? Chcemy wygodną wannę do korzystania w parze czy taki rozmiar wystarczy? Czemu narożna asymetryczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 20.07.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 A czy użytkownicy wanien 150x150 używają ją iako jedno- czy dwuosobową? Chcemy wygodną wannę do korzystania w parze czy taki rozmiar wystarczy? Czemu narożna asymetryczna? Asymetryczna jest węższa i przez to nie trzeba do niej wchodzić aby ją umyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 20.07.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ech, i tak będę musiała wskakiwać do wanny żeby umyś okno, więc chyba żeby umyć wannę też to będę czyić...A na pierwsze moje pytanie kto zna odpowiedź? Czy do wanny 150x150 zmieszczą się w miarę komfortowo dwie osoby?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 21.07.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 ... A na pierwsze moje pytanie kto zna odpowiedź? Czy do wanny 150x150 zmieszczą się w miarę komfortowo dwie osoby? pozdr. Kurcze czy z wanny korzystasz pierwszy raz ? Jak osoby są małe to zmieści się nawet wiecej niż 2 szt. Jak duże to i z jedną będzie kłopot. No i rozmiar wanny oczywiście zależy również od tego co chcesz w tej wannie robić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts