iwanczuk39 23.10.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 witam . robię przymiarki do remontu instalacji w łazience ( 1,6mx 1,8m ) mam zamiar zastosować rury PP zgrzewane o średnicy 25mm. Chciałbym się dowiedzieć czy niezbędna jest otulina rur doprowadzających wodę , czytałem że rury kurczą się i rozciągają , ale moja instalacja będzie biegłą w ściance instalacyjnej w której będzie miejsce na ich "prace" . Czy zastosowanie takiej otuliny wpływa na wygłuszenie instalacji ? Dodam że do tego i tak mam zamiar zastosować wełnę min. Proszę o pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.10.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwanczuk39 23.10.2015 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 ok dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał13 07.01.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 (edytowane) A nie lepsze są w tej sytuacji rury stalowe? [moderowano] Przepraszam, jeśli pytanie jest tendencyjne, ale kompletnie się na tym nie znam, a chciałbym zrobić jakiś wstępny kosztorys takiego remontu łazienki i myślałem właśnie o rurach stalowych.. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bibipl 07.01.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 :spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio0711 13.01.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 A nie lepsze są w tej sytuacji rury stalowe? [moderowano] Przepraszam, jeśli pytanie jest tendencyjne, ale kompletnie się na tym nie znam, a chciałbym zrobić jakiś wstępny kosztorys takiego remontu łazienki i myślałem właśnie o rurach stalowych.. PP jest prostsze, tańsze, prawdopodobnie też trwalsze. A otuliny trzeba dać tak czy inaczej żeby bez sensu nie tracić energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts