wojtas810 31.10.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Witam od dłuższego czas zauważyłem pełzające po murach przy tarasie takie o to robaczki nie ukrywam nie mam pojecia co to? gdzie to idzie ? czy to groźne bo mam małe dzieci ? jak się tego pozbyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareczeeek 25.11.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Kup środek owadobójczy, może niegroźne ale po co mają razem z wami mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.12.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 jakiś krocionóg.Niegroźne. Grzeje się na ciepłej ścianie przed zima. A bezmyślnemu stosowaniu chemii w ogrodzie mówię NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts