Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Bolera" Ani i Grzegorza

Recommended Posts

oj juz sobie wyobrażam mojego męża z Robusiem na dłuższy czas :roll:

a może przesadzam :wink: i dali by sobie rady :)

ja ostatnie dwa miesiące także musiałam leżeć :( ale były to najbardziej lajcikowe dwa miesiące 8) tylko czytałam i jadłam michałki :lol: więc na pewno jakoś to będzie

trzymaj sie mocnoooooo

Gratuluje córy

ja też tak chce ( za jakieś 8 lat :lol: :wink: )

• Odpowiedzi 622
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny, strasznie dziękuję za miłe słowa. No i że nie zapomniałyście o mnie :D . Cieszę się bardzo, że to dziewczynka. Mniej, że muszę leżeć. Oczywiście muszę wstać, by uszykować dzieciakm jedzonko, chociaż obiady sobie odpuściłam. Żywimy się pizzą, kurczakami z Biedronki i wszelkimi niezdrowymi świństwami. Ale lepsze takie świństwo niż nic. Wolę być w domu niż w szpitalu, bo tam to dopiero martwiłam się o moich chłopców, by mi z głodu nie poumierali.

Jak to z czego się cieszyć!!!!

że znałaś dziadka...babcię...i że w brzuszku masz ... :lol: :lol: :lol: dziewczynkę.

Nie denerwuj się bo zaraz tam pojadę i ..... :evil: :lol: :lol:

Myśl teraz o sobie i o.... malutkiej!!!

może nie na miejscu...(przykre to co ci się zdarzyło :( ) ale mimo wszystko

WESOŁYCH ŚWIĄT :lol: :lol: :lol:

http://www.bloggers.it/frully/itcommenti/buona%20Pasqua.jpg

Aniu, trzymaj się cieplutko na Wielkanoc, pozdrów brzuszek (a raczej brzuszka - końcówka a) I mocno Cię przytulamy, wiem co to znaczy stracić kogoś bliskiego. A z Rakowskim to jest tak, że profilaktyka i jeszcze raz profilaktyka. Stąd mój chłop każdy materiał bada czy świeci, też obydwoje jesteśmy w wywiadzie obciążeni. Smacznego zajączka