mikopiko 14.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ale fajna dziewczynka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Nie wiecie nawet jak ja się cieszę. Mój dom jest teraz cały zaludniony. Chłopcy rano idą do szkoły a ja bym się nudziła. A z małą się nigdy nie nudzi. No i te super ciuszki dla dziewczynek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.11.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ania ślicznie wyglądacie ...raz jeszcze gratuluję córeczki! Mam pytanie odnośnie p. od tynków...o ile dobrze pamiętam masz tynki cementowo-wapienne zacierane piaskiem kwarcowym...czy znasz adres wykonawcy? chciałabym tam podjechać...będę wdzięczna za wszelkie info pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Monika, tej firmy, która robiła nam tynki podobno już nie ma . Ponoć pracownicy powyjeżdżali za granicę. Ekipa naprawdę była godna polecenia, ale cóż. Sorry, że nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.12.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://images30.fotosik.pl/129/173a9c0a605a8bd5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech ta gwiazda betlejemska, która wschodzi tuż o zmroku da Ci szczęście i pomyślność w nadchodzącym nowym roku. http://digilander.libero.it/blogdinatale/sfondi%20di%20natale/patty1118carols34.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 21.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img248.imageshack.us/img248/2347/kartka01avc0.jpg Świąt śnieżnych, mrozem malowanych. Prezentów tylko takich niezapomnianych. Sylwestra skąpanego w szampanie, w tańcu szalonego, póki ranek nie nastanie... Zaś w Nowy Rok, gdy zajdzie księżyc a świt się nad światem rozniesie nich jeszcze raz odwiedzi Was św.Mikołaj i...spod stołu podniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.12.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Kochane, dziękuję za życzenia, za pamięć. Wszystkiego najlepszego, aby przyszły rok był jeszcze lepszy od tego, byśmy mogli bez przeszkód budować swe marzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno gościjako na gałonzce łościCobyście mieli pełne łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby sie Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ http://img91.imageshack.us/img91/9103/thumb5501crazyfrogxmasoef3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 17.01.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Fajny domek My mamy aktualnie stan surowy otwarty. Jesteśmy przed wyborem okien, grzejnkiów, tynków... Czy grzejniki pracują u Państwa w inst. miedzianej? Gdze je Państwo kupowali? Czy tynki były tradycyjne? Prosimy o namiar na ekipę od tynków a najlepiej nr tel do Państwa to wszystkiego się dowiemy od razu. Pozdrawiam,Małgorzata Domańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta76 18.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Witam cię Aniu.Nasz wątek w innej części forum umarł śmiercią naturalna.Tam juz nikt sie nie odzywa.Miło oglądać twój domek.Nie mogę się doczekać kiedy mój taki będzie.My may zrobioną elektrykę,wodę ,kanalizację,okna złoty dąb Jezierski.Teraz czekamy na pogodę by móc zacząć tynki.Ostanio chodziłam po sklepach w poszukiwaniu płytek do kuchni i przedpokoju ,ale wróciłam do domu z niczym.Jest tyle wszystkiego i strasznie trudno coś wybrać.Czy Ty też miałaś takie dylematy?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 O rety, ale wstyd tyle czasu tu nie zaglądałam. Nie odpisałam na pytania . Obiecuję poprawę. Aneta, jasne, że mam takie dylematy. Przy tak zapchanych sklepowych półkach trudno coś wybrać . Ale mniej więcej wiem czego chcę, więc trochę mam wybór ograniczony. W każdym razie projektantów żadnych nie mamy, bo domek jest dla nas i to nam ma się w nim dobrze mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 23.03.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witaj Aniu! Sliczny domek i sliczne pociechy - gratuluje wytrwalosci i pracowitosci! Bardzo ladne plytki - gres przy wejsciu - no i te drzwi wejsciowe sa bardzo sympatyczne! Zycze Wam szybkiego ukonczenia domku i duzo pociechy z dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A dziękuję za miłe słowa Dzieciaczki to radość, ale i troski. Zwłaszcza gdy zaczynają chorować. Ale na szczęście marzec mamy za sobą więc będzie lepiej Również życzę wytrwałości w budowaniu i zdrówka, bo ono najważniejsze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta76 06.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Hej!Aniu powiedz mi jak twój gres się sprawuje.Czy jesteś zadowolona z niego Słyszałam różne opinie na temat gresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja jestem z gresu bardzo zadowolona. Jest zupełnie nieuciążliwy w pielęgnacji - wystarczy woda z ajaxem i mop . Z tym, że my mamy gres z Nowej /gali, który został zaimpregnowany. Nie mam pojęcia natomiast jak sprawuje się coś tańszego - chciałabym nabyć jakąś chińszczyznę do pokoju w piwnicy, ale nie wiem czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts