Kemotxb 27.04.2017 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 No to drogo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.04.2017 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 No fakt, bez rewelacji, za tak mały domek. Chyba, że to utwardzenie drogi i przyłącze były kosztowne. I w Krakowie mogą się cenić wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekkr 27.04.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 150 to suma wydatków jakkolwiek związanych z budową. Wykonawcy 40. Nie twierdzę że mało, choć poza dachem to nie wiem gdzie mógłbym oszczędzić jakieś znaczące kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pat6 27.04.2017 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Przeglądam teraz posty na telefonie i niewygodnie mi sprawdzić czy ten projekt to jest jakiś konkretny wariant czy po prostu wariant 2 ze zmiana w projekcie w postaci dachu nad garażem. Mówicie ze nie mało wyszło za ssz, ale na stronie extradom jest podana cena 140 tys i to netto, także Twój wynik 150 z dodatkowym dachem i droga to i tak chyba nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastex 24.07.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 150 to suma wydatków jakkolwiek związanych z budową. Wykonawcy 40. Nie twierdzę że mało, choć poza dachem to nie wiem gdzie mógłbym oszczędzić jakieś znaczące kwoty. Jestem w trakcie adaptacji z tym że wariant 8. Mozesz dać namiary na tą firmę i czy jesteś z nich zadowolony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekkr 08.08.2017 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 No, fajny. Też chciałem mieć taras nad garażem, ale u mnie byłby to zachód-bez sensu. Trochę mnie też ludzie straszyli uszczelnieniem takiego stropu nad garażem, ale za cenę więźby i dachówki to teraz myślę, że zrobiłbym to wystarczająco dobrze. Ekipa buduje tylko w okolicy, nie sądzę żeby pojechali na Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fateofangel 27.07.2024 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca a jak w 2024? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts