Remiks 26.11.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Przychylam się do zdania elpapiotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbich70 26.11.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 (edytowane) Madralo w końcu dowiem się ile pobierają urządzenia w pokoju czy będziesz kolejne 1000 postów bredził To może ja zacznę Zapomniałeś o teściowej z grzejnikiem 3kW pod łóżkiem.... A zresztą olać teściową. Czasem OPEC zakręci i trzeba się dogrzać elektrycznie. Nie ważne że gniazdo było przeznaczone tylko pod router i lapka. Co mnie to obchodzi, gniazdo to gniazdo (znaczy kontakt czy jakoś tak). Grend mi zainstalował to prędzej elektrownia wybuchnie niż grenda gniazdo się spali. A tak w ogóle to super-hiper że grend to doradza, całe szczęście. Bo byl tu już jeden koleś co nawet skrętkę UTP do gniazd 230VAC polecał. Więc półtorówka na gniazda nie jest "taka zła" wobec UTP. Trochę milimetrów kwadratowych więcej... :0 Edytowane 26 Listopada 2015 przez zbich70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waski78 26.11.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 (edytowane) Zapomniałeś o teściowej z grzejnikiem 3kW pod łóżkiem.... Nie musi przyjeżdżać teściowa - wystarczy że np: zamówi gościa do czyszczenia tapicerki w samochodzie jak ten tutaj i później na forum na dwie strony lament i ustalanie winnego. Edytowane 26 Listopada 2015 przez waski78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 03.12.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) ...NORMY to dupochron ... Między innymi zastosowaniami, jak najbardziej tak. I co w tym złego? Na podstawie Twoich wpisów można wyciągnąć ciekawy wniosek: 1. piszesz, że NORMY to dupochron, 2. piszesz, że nie stosujesz się do zaleceń NORM w swoich realizacjach, wniosek: jesteś dureń albo samobójca. Sorry, że tak napisałem ale jeżeli coś pokręciłem, to wskaż mi proszę, gdzie tkwi błąd w moim rozumowaniu? Edytowane 3 Grudnia 2015 przez krzcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts