Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 708
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja Mirka12 Bliźniaczek czekoladki zabieram za 30zł. pewnie mi ktoś wyrwie, bo głosy chodzą, że cudowne smaki tam są, ale warto spróbować. :D

Żelko - potwierdzam czekoladki Mirasa wyśmienite.:yes::yes::yes:Też mogę teraz doglądać licytacji:)

Pada śnieg, pada śnieg. Może Święta będą białe?! Bo, że będą piękne, to każdy z uczestników tej aukcji może mieć pewność! :wiggle::wiggle::wiggle:

p.s. Miras12 ile tam czekoladek bo ja się doliczyć nie mogę? :D

Edziu, za same te buźki uśmiechnięte warto brać. Tylko, że papierki nie wolno wyrzucać. ;-) Jak wygram i nikt mi nie zabierze sprzed nosa, to cośik z papierkami będzie trzeba zrobić, by zostały, jakiś decopuage czy cuś... :yes:

Edytko, Dzieci dziękują z całego serca, my razem z Nimi. :)

Kochani, zaraz anSi wejdzie, nie rozczarujcie nam Kobitki. ;) Jest jeszcze kilka rzeczy które można piękne przelicytować, bo nie mają wysokiej kwoty przy sobie, a jak nie, to marzenia po tylko 10zł można zakupić. Czy na prawdę nic nikt, czy czekacie na finish? ;)

Edytko, Dzieci dziękują z całego serca, my razem z Nimi. :)

Kochani, zaraz anSi wejdzie, nie rozczarujcie nam Kobitki. ;) Jest jeszcze kilka rzeczy które można piękne przelicytować, bo nie mają wysokiej kwoty przy sobie, a jak nie, to marzenia po tylko 10zł można zakupić. Czy na prawdę nic nikt, czy czekacie na finish? ;)

Żeluś wielkie dzięki za dyzur - Ty jesteś jak błyskawica;)

Ho, ho, ho 3585 - wynik piękny, ale...jakby tak jeszcze go podkręcić? Komu winko, komu czekoladki, komu aniołki, serwetki, karteczki, bombeczki. A może małe marzenie do spełnienia. One naprawdę się spełniają, zwłaszcza, gdy hurtem kupowane ;)

Im bardziej zaglądam, tym bardziej nikogo nie ma :(

W takim razie anSi kochana 5 marzeń poproszę... może i moje zdrowotne marzenia się spełnią:):):)