Prababka 18.12.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Moj przelew poszedł Pozdrowienia dla wszystkich i wszystkim Dobrych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2015 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Czekamy na adresy. Dzisiaj wysyłka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.12.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 anSi, fotki piernikuf prosimy fkleić. Kiedy jeszcze nie ozdobione. Czekam z tym do niedzieli na przyjazd mamy i siostrzenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Fajnie takie rodzinne ozdabianie będzie. kjuta Kochana czy dostałaś mój pv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 18.12.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Moj przelew poszedł Pozdrowienia dla wszystkich i wszystkim Dobrych Świąt! Prababko, muszę Ci się przyznać, że niejako za Twą przyczyną przeżyłam chwile grozy... Mianowicie Twe szydełkowe bombki-cudeńka doczekały się zaszczytu nakrochmalenia. I...w środku nocy obudziły mnie strrraszne trzaski. Myślę sobie: ściany pękają..., sufit się wali..., tynk odpada!!! Po poderwaniu się z łóżka i posprawdzaniu wszystkiego stwierdziłam, że widać sen miałam straszny. Dopiero rano odkryłam, że to trzaskały wysychające bombki, odrywające się od nieszczelnych baloników Wszystkim Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.12.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 bpis-no dzieja sie jakies nocne cuda:eek:żadna mi tak nie wysychała:lol2:Za chwile grozy-przepraszam:DMimo wszystko radości z bombek:)Wesołych,bpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 18.12.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Bogusławie-potwierdź,czy adres masz bez zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 A, nie szkodzi, pszepani. Choć przyznam, że się z lekka zagapiłam:) Ale sama też nie jestem bez winy - prawda, Tar? oj tam jedna bombka czy jarzebiak w te czy we wte:cool: ja chyba tez cos komus podkradlam:lol: zaluje ze nie powalczylam o czapke Gandalfa ale trudno nie mialam mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Zna ktos adres do EDZI bo chce wyslac jej wyllicytowane gadzety ... prosze podac ..... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Juz nie moge sie doczekac kiedy dostane przesylke z Ozdobami .... sa takie sliczne na fotkach , a co dopiero w rzeczywistosci Milego dnia pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 18.12.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 (edytowane) WESOŁYCH ŚWIĄT!Dużo radości, samych pozytywnych emocji w Nowym Roku! Ściskam wszystkichBogusław Edytowane 18 Grudnia 2015 przez boguslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 TAR'cia Kochana, ciesz się razem ze mną, że ja też będę mieć na Święta coś ładnego z sercem zrobionego. W następnym roku Tobie się uda! Edytko a nie masz wiadomości na pv, od Edzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 TAR'cia Kochana, ciesz się razem ze mną, że ja też będę mieć na Święta coś ładnego z sercem zrobionego. W następnym roku Tobie się uda! Edytko a nie masz wiadomości na pv, od Edzi? ciesze sie ciesze, choc kto jak nie Ty tez cudenka potrafisz zrobic . choc u mnie choinki w tym roku nie bedzie, dwa lata temu wylicytowalam eko choinke tylko jest gdzies zapakowana z ozdobami w kartonie a ten stoi wsrod mnostwa innych kartonow w magazynie czekajac na nowy domek:wiggle: za to wianuszek i bombka do mnie przyleca no i oczywiscie marzenia te juz trzy mam na cos zaplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Edytko a nie masz wiadomości na pv, od Edzi? No nie a ja muszę Mamę poprosić żeby mi ogarnęła temat wysyłki w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.12.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Edytko, już poszedł priv. Pisałam rano i wydawało mi się, że wysłałam... ale wygląda na to, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 18.12.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Od rana nie mogę się pozbierać. Wszystko mnie pozabierali i to w ostatnich minutach. Edzia zrobiłaś to w pięknym stylu, ale żeby 4 minuty przed końcem i to przez pośrednika. No cóż mogłem siedzieć i czuwać. Niestety siła wyższa nie pozwoliła. Piękna aukcja, pięknie poprowadzona. Pełen szacunek dla organizatorów, prowadzących i biorących udział. Jako, że zwinęli mi wszystko, a zaskórniaki już przygotowałem kupuje sobie 10 marzeń. Przelew za marzenia niedoszłych prezentów wykonany. Proszę do całkowitej sumy doliczyć mój skromny wkład. Ciężko na niego pracowałem, ale wiem, że warto. kontradmirał86 wszystko wykonane. Słodki pakunek w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Miras12, dopisujemy i niech się spełnia! Pozdrowienia dla Rodzinki i całej piątce dziękujemy za udział! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.12.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 I tym pięknym sposobem mamy już 4720zł. Ktoś jeszcze chce marzenia?! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2015 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Uff, wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Edytko, już poszedł priv. Pisałam rano i wydawało mi się, że wysłałam... ale wygląda na to, że nie Dostalam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts