draga15 06.12.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Hej Chciałabym się Was poradzić w kwestii dodatków do mojego nowego salonu z funkcją sypialni. Jest to prezent dla mojego narzeczonego z okazji ślubu niespodzianka Zebrałam meble chociaż szczerze stolik wybrałabym teraz inny no ale po fakcie na razie jest surowo chciałabym było skandynawsko, a jednocześnie przytulnie zależy mi też na niebieskich dodatkach. Myślałam o takim dywanie z marokańskim wzorem w kolorze miętowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 09.12.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Dywan tak, ale bez tego wzoru, jednolity, do tego dwie poduszki na kanapę jeszcze w tym kolorze i jakieś dodatki, typu świece, wazon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoGo 02.01.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Nie zgodzę się, że dywan bez wzoru. Właśnie wzory spowodują, że wnętrze będzie bardziej przytulne. Bez tego będzie minimalistyczne i surowe. Aby ocieplić wnętrze powinnaś zainwestować w dodatki, których aktualnie nie masz. Zacząłbym od zasłon na okno. Następnie fajne wzorzyste i kolorowe poduszki. W następnej kolejności jakieś ozdoby i dekoracje do postawienia na półkach (tylko uwaga bo można łatwo przesadzić). Masz też surowe ściany (w sensie żadnych faktur ani wzorów), więc przydało by się powiesić coś na ścianę jakiś obraz, grafika na ścianę, plakat. I efekt masz murowany. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez HoGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2016 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 (edytowane) rozbiel kanapę np. narzutą. Może inne ustawienie mebli? Wysoka szafa za drzwiami. Na wprost drzwi szafka rtv (i tę ścianę można pomalować lub wytapetować na niebiesko/miętowo) a na ścianie z drzwiami kanapa. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 03.01.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Myślę podobnie jak Elfir - przestawiłabym meble. W kwestii dodatków zgadzam się z HoGo, ale uważałabym z ilością faktur i wzorów do tak niewielkiej przestrzeni. Minęło sporo czasu od Twojego posta, zastanawiam się więc, czy niespodzianka się udała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isabela 03.01.2016 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Inspiracje dla tych, co lubią Skandynawię i odcienie niebieskiego we wnętrzach z polskim liftingiem: http://www.shokodesign.com/projekty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts