pawulon 24.12.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Witam, Czy ktoś może mi polecić, gdzie mogę kupić takie panele, żeby osiągnąć efekt taki jak na zdjęciu? Chodzi o efekt długich paneli, kolor póki co nieważny. Kliknij, aby powiększyć... Podejrzewam, że muszą być one zrobione tak, że tylko długi bok mają sfazowany i ciemny, a krótki na płasko. Tak w ogóle to jak tego szukać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 26.12.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 witam, to jest wizualizacja, wiec weź na to poprawke szczerze to nie widzialem takich paneli jak piszesz ale z tego co pamietam są panele longboard i wtedy jeden panel ma okolo 2m max jesli chcesz jeszcze radę - daj sobie spokój z panelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawulon 26.12.2015 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 witam, to jest wizualizacja, wiec weź na to poprawke szczerze to nie widzialem takich paneli jak piszesz ale z tego co pamietam są panele longboard i wtedy jeden panel ma okolo 2m max jesli chcesz jeszcze radę - daj sobie spokój z panelami Tak, wiem, że to wizualizacja. Przydałoby się, żeby ta porada była czymś poparta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klema3 08.05.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 (edytowane) A może lepiej deski? W salonie [sPAMER!] mają duży wybór polskichi egzotycznych parkietów. W zeszły wtorek oglądałam wszystkie wzory, bo mi zamarzyła się podobna podłoga tylko w czekoladowym kolorze. Edytowane 8 Maja 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.05.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Tak, wiem, że to wizualizacja. Przydałoby się, żeby ta porada była czymś poparta. W takich rozmiarach robi się deski, a nie panele. Chyba, że panele z drewna czyli parkiet warstwowy. http://www.marchewka.pl/podłogi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ajk 16.05.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) Są panele z tzw V-fugą, wystarczy ją tylko wypełnić Zdaje się firma Sika miała takie fugi polecane do desek w szczególnie mokrych pomieszczeniach - panowie parkieciarze na pewno wiedzą o co chodzi. Inna kwestia czy ktoś potrafi to idealnie zrobić bo panele z fugą nie będą przecież szlifowane. http://czterykaty.pl/czterykaty/51,57596,18105949.html?i=0 tutaj przykład jak to wygląda z deskami teakowymi. Edytowane 16 Maja 2016 przez .ajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts